Step

Laddar inför ett step-pass. Hmmm, första gången är det. Kommer nog ha lite problem med koordinationen.

Vanilj

Jag har kommit in i en vaniljperiod! Älskar allt som har med vanilj att göra. Blev sjukt sugen på vaniljte så var tvungen att gå in på Ekershallen och köpa det. Så nu sitter jag och älskling och dricker te.


Ingen träning

Hade bokat ett skivstång kondition pass idag, men då går madde och blir sjuk. Eller sjuk och sjuk, "sjuknervös" inför hennes tenta imorn, så hon känner av lite allt möjligt. Men hon trodde hon skulle känna sig bättre imorn när den var gjord, så då blir det väl step eller något. Hur som helst ville jag inte gå själv på passet så träningen uteblev idag. Därför ska jag nu ta mig en promenix till min o.

Hörs sen, eller imorn!


Nytt


Ugly foppatofflor, men sköna att ha när man tex springer ner i källaren och så


Måndag

Utgången i lördags var trevlig. Kvällen började hos Eve och fortsatte på Klaras. Har lite bilder, men har inte lagt över dom på datorn än.

Idag har jag jobbat, därefter gick jag en sväng på stan och köpte en ny mascara. Var tvungen att testa den också, och den var ok. Blev sedan en fika med oscar.
 

Nu kom mamma hem som varit på cypern en vecka!
Uppdaterar sen!


Fredagkväll

Äckligt trött är jag. Kom hem från jobbet för en stund sedan. Det enda jag vill nu är att ta en dusch och att älskling ska komma hit så vi kan gosa hela kvällen. Samla energi inför imorgon. Då är det partyyy som gäller.

Uppdaterar imorn.
Kram

Ps. fick tag i ett par tights från Gina idag som jag letat efter.

Torsdag

Dålig uppdatering, jaaa. Dåligt av mig, jaaa.

Igår flängde jag runt hela dagen. Marieberg med Eve och Elina, handlade en hel del. Mötte sedan kapple på stan för en fika, åkte sedan tillbaka till Marieberg för att köpa ett par skor och ett halsband som inte fanns i stan. Klockan 19.30 var jag hemma och då hade jag åkt hemmifrån vid kanske 13. Då var oscar redan här, så lagade vi mat och hade mys.

Idag har jag inte gjort så mycket mer än jobbat. Var lugnt, dagen före löning. Blir väl annat imorn och på lördag kan jag tänka. Men lördag jobbar inte jag, inte söndag heller. Sköönt, med en ledig helg.

På lördag är det butiksfest med buffé och sånt på Satin och vi på Espresso House är bjudna. Inte för att vi är någon butik direkt, men dom ville visst ha oss med ändå. Trevligt. Får se hur det blir med det för min del dock, eftersom vi planerat förpartaj hos eve.

Tisdagkväll

Ikväll ska jag bjuda älskling på mat. Snäll flickvän va, huhu. Till efterrätt har jag köpt Ben and Jerrys glass. Ska se om glassen alla tjatar om är så god som den påstås vara. När en halvliter glass kostar 50 spänn, då bör den väl vara god?

Imorn drar pappa till frankrike och mamma åkte till cypern igår. Och här är jag. Ska upp inatt och skjutsa pappa till resecentrum. Blir lite ensamt men jag har ju oscar som sover här hos mig, som tur är.


Är du verkligen så god?
Vi får väl se...


Matlagning på G

Idag ska jag göra något som inte hör till vanligheterna. Nämligen laga mat, både lunch och middag ikväll. Och inget halvfabrikat här inte utan det ska göras från grunden. Det är HusmorsEve som givit mig inspiration.

Att jag aldrig lagar mat har med latheten att göra samt en dålig framförhållning. Eftersom matlagning tar sin lilla tid, gäller det att börja tänka på att laga maten innan man är döhungrig, vilket jag aldrig gör. Det är först när jag känner mig hungrig som jag tänker på mat och då tar der för lång tid för att laga. Då har jag liksom hunnit hungra ihjäl innan det är klart. Men idag har jag alltså bättre framförhållning.

Igår var jag lite arg

Idag har jag jobbat. Ganska skoj idag för det var många inne som man känner. Anna och eve var bland annat inne, så nu styrs det nog lite partaj på lördag. Himla tur att jag bytte bort mitt pass på söndag och tog fredagkväll istället!

Juste, var ju på bio igår, "Flickan som lekte med elden". Jag tyckte den var riktigt bra! Det som gjorde mig förbannad var att när vi kommer fram i biokön en halvtimme innan bion börjar (hade bokat  biljetter, och tagit de bästa platserna) för att hämta ut biljetterna säger biokillen att man var tvungen att hämta biljetterna senast ett dygn efter att man bokat. Jag bara VA?!? Blev så sjukt förbannad. Så säger han att det finns två platser på rad två i salong 1. Vem vill sitta på rad tvååå???! Snacka om att förvärra min nackspärr. Jag blev så arg att jag kokade inombords. Men efter ett tag kunde biokillen fixa så vi fick platser på rad 10, det var ok platser, bättre än rad två i alla fall. Men jag var ändå jävligt förbannad på SF. Vanligtvis är det ju 30 min före filmen, men tydligen inte när det är premiär. Men då tycker jag att man ska skriva det med STORA BOKSTÄVER SÅ MAN SER, det hade dom i alla fall inte gjort. Dåligt.

Sååå, nu har jag bloggat om det.


Söndag och bio

Har sträckt nacken och en liten del av ryggen, så har varit som en robbot idag på jobbet. Kan knappt vrida huvudet åt vänster. Det kom imorse när jag låg i sängen och skulle sträcka mig, helt plötsligt knaka det till och sedan dess har det gjort ont. Inte kul.

Middagen igår på Al forno var i alla fall hur trevlig som helst och gott var det också! Blev pasta för min del. Det stället kan jag rekomendera.

Ikväll väntar bio med älskling, "Flickan som lekte med elden". Hoppas den är bra.

Jobb på M-berg

Godkväll! Har jobbat på Marieberg idag, för första gången. Eller jobbade ju där när jag provjobbade i april någongång, men det var ju inte så mycket. Det gick i alla fall bra även fast jag föredrar stan. Men kul att se något annat ibland också.

Ikväll ska vi ut och äta på Alforno med oscars föräldrar. Ska bli trevligt. Bordet är bokat till kl.18, så ska iväg strax.

Tänkte bara uppdatera er om dagen.

Hörs!

 


Äckligt kaffe

Yaack, drack ett väldigt osmakligt kaffe imorse. Brukar ju gå in på det mysiga kafét Brogrens veranda när jag går hem från oscar. Idag köpte jag vanligt bryggkaffe och antagligen hade det stått för länge på bryggaren för det smakade riktigt illa. Max 30min får det stå efter att man bryggt det, det fick i alla fall vi lära oss. Men de andra sakerna jag druckit där har varit goda och den mysiga miljön väger upp det äckliga bryggkaffet.

Missar premiären

Hade missat att "Flickan som lekte med elden" har premiär på fredag. Jag hade fått för mig att premiären skulle vara i oktober av någon konstig anledning. Skit också, jag som verkligen ville gå på premiären!! Men platser två dagar innan kan man ju glömma. Visst, det finns i de mindre salongerna, men ska man se en bra storfilm ska det vara i salong 1, tycker jag. Blir att se den nu på söndag istället. Måste också läsa tredje boken innan den kommer ut som film.

 


Imorn ska jag och eve färga håret. Tidiga ska vi vara också. Klockan 10 ska vi mötas på stan. Kanske käka lite frukost någonstans också. Tycker om att vara på stan tidigt, då slipper man trängas med massa andra. Egentligen skulle vi haft personalmöte imorn men det blev inställt pga att chefen är sjuk.  

Core

Sov 13 timmar idag och jag tycker inte man direkt blir pigg av det. 8-9 timmar är lagom för min del. Idag har jag i alla fall inte gjort så mycket mer än gått på ett core-pass. Kändes bra, kommer nog ha lite träningsvärk imorn.

En pärm har jag köpt också. Ska bli lite mer struktur på mina papper som ex, lönespec, scheman, papper om fonder, aktier, kvitton mm. En fin pärm från Marimekko. Den jag fick från pappa var ful, så var tvungen att köpa en annan.

Nu börjar Idol, hörs sen.


Svenska hollywoodfruar

Ikväll kl 21 börjar Svenska Hollywoodfruar. Det måste jag se, så ikväll blir det inget sten-sax-påse om vilket program vi ska se. Det brukar jag och oscar köra annars. Tycker det funkar bra, för jag har vunnit varje gång. Men ikväll vill jag inte riskera något.

Godkväll!

Godkväll!

Måndagar jobbar jag bara ett kort pass på tre timmar på morgonen för att Eve ska få tid till att göra veckoavslut. Jag tycker det är ganska skönt, för man kommer upp på morgonen och det är väldigt lugnt på jobbet. Idag när jag slutade kom Sara och Elin in för att fika och det var himla kul, så satt där och fikade med dom. När Sara gått till jobbet fortsatte Elin och jag på stan. Var egentligen ute efter ett par skor att jobba i, men hittade inga. Kom sedan på att jag ville köpa en foundationpensel. Har inte testat det, så hittade en från Nouba med äkta ponnyhår för 305:-. Dyrt, men det var 40 procent så det slutade på 183:- istället. (Måndagslyx) Helt ok, med tanke på att en syntetpensel kostar 100.

Lunchade på Njuta (mitt favvo lunchställe), jag åt en sallad som vanligt och Elin åt en sjukt god potatis- och lök soppa. Jag smakade lite och det var nog den godaste soppan jag någonsin ätit. Så har min måndag sett ut.


Måndagslyx har blivit min nya grej.
Förra veckan var det vaniljolja från Body shop.


Rosa rattar

Måste bara säga att detta tyckte jag var jätte fyndigt av Ahlgrens bilar. Rosa rattar för att stödja bröstcancerfonden. En egen verision av rosa bandet.

Foto: Leaf Sweden


Tefat

Hello. Ingen uppdatering igår. Dagen bestod av jobb, hade glömt matlådan hemma så efter 8 timmars jobb utan mat var jag ganska hungrig när jag slutade. Kan ju säga att salladen från Njuta smakade godare än vanligtvis. Hunger är ju som sagt den bästa kryddan.


Idag när jag gick hem, gick jag in på ekershallen och köpte lite frukost. Köpte även såna här tefat som man åt när man var liten. Lite papperskänsla över dom, men ändå goda på något sätt.

Nu väntar jobb.

En doft av vanilj

Har blivit väldigt förtjust i vaniljdofter. Förut var det kokos som var en favorit, men inte längre. Tog en sväng förbi Body Shop igår när jag var på väg hem från jobbet och köpte mig en vaniljolja. 15ml, men den ska vara väldigt dryg då man bara behöver en pytte liten droppe. Lite vardagslyx en måndag sådär.


Nostalgi


Var lite nostalgisk i lördags


Överkörd fot

Trött är det enda ord som kan beskriva mig just nu. Har varit en extrem dag på jobbet. 8 timmar rush non stop. Det tar på krafterna kan jag säga. Ikväll blir det bara lugnt med älskling.

Igår var jag nog världens hemskaste flickvän, för jag körde över oscars fot med bilen två gånger!!! Var hos hans kompis niklas i Ad och när vi skulle hem så stod en bil i vägen så jag knappt kunde komma ut. Då skulle oscar gå ut och dirigera, men det hela slutade med att jag körde över hans fot två gånger och märkte det inte, så jag stannar bilen och tittar ut och oscar bara lugnt och sansat säger "Du står på min fot". Om det var jag själv, hade jag säkert bara skrikit rätt ut. Tur att jag hade Z 3an, för den är ju relativt lätt.

Stackarn.


Lite sjuk

Skulle egentligen jobbat idag, men har åkt på en urinvägsinfektion igen, så fick stanna hemma idag. Den här gången är den besvärligare än förra, så nu gör det riktigt ont. Blir därmed en lugn kväll framför tvn för min del. Är glad att det kom nu i helgen och inte nästa, för då ska vi ha lite avskedsfest för Anna som flyttar till London.

Hur som, filmalternativen för ikväll är Brokeback mountain eller Handen som gungar vaggan. Får se vad det blir.


Tre små bilder

Anna hade med kameran förra fredagen, så här får ni tre bilder..
Hmm, vad ska man säga, inga bra bilder direkt
eftersom ingen lägger märke till kameran.
Men eftersom en blogg blir lite roligare med bilder så lägger jag ut dom ändå.




Lindra höstdepressionen

Godkväll! Vad har då hänt idag?
Dagen bestod av jobb, därefter kom kapple och kajsa när jag slutade vilket resulterade i maräng- & citronpaj, mockalatte, chailatte och kaffe. "Man måste ju lindra höstdepressionen på något sätt liksom?" "På hösten, ja då får man lyxa till det" Det var vad vi kom fram till.

Det värsta är att man alltid hittar anledningar till att få lyxa till det. Ja på sommarn, då är det uterserveringar hit och uteserveringar dit, öl och fika. "Ja, man måste ju passa på när man kan sitta ute och ha det trevligt." -så brukar det ju låta.

Vinter, då är det jul och då ska man ju också få äta gott.

Januari-maj, det är då man skärper sig för då går tankarna till beachsäsongen.

Jaja, nog om detta.

När jag kom hem, kom oscar förbi en stund, blev lite tävling i postkodslotteriet. Frågorna var väl inte på min sida direkt, så jag erkänner... jag fuskade.

Mörkt hår

Kolla vad mörkt hår jag hade förra hösten, fast det var ganska kortvarigt:


Ett mysigt kafé

Imorse när jag var på väg hem, gick jag in på Fröken Brogrens veranda på väster. Ett litet mysigt nyöppnat café. Där måste det bli frukost någon dag. Köpte med en latte och den var precis slut lagom då jag kom hem. God var den också.


Espresso House's chailatte

Kom just hem från jobbet och det blev sjukt mycket mackor över idag. Blir strax en kvällsmacka för min del.

Btw, man ser ofta i bloggar att dom skriver om vår chailatte, och det är ju förståeligt eftersom den är riktigt god. Så om ni inte testat den, tycker jag absolut att ni ska göra det. Annars går ni miste om något.

Överlevde spinningen

Ursäkta att det är så dåligt med bilder i bloggen. Jag tycker själv att bloggar utan bilder är rätt tråkiga. Ska försöka ändra på det. Spinningpasset igår gick bra, riktigt skönt var det. Dog inte, som jag trodde jag skulle, bara nästan.

En liten sms-konversation igår:

Jag- Träningsvärken smyger sig på.. Du vet vad det betyder va?
O- Haha kan tänka mig..
Jag- Det är bra det älskling

Fick lite massage till slut sen på kvällen, så det var brao.

Nu väntar jobb, skulle egentligen vara ledig idag, men kör stängning nu ändå. Kom gärna och ta en fika om ni känner för det.

Spinning!

Hellloo! Blir ett snabbt inlägg. Kom just hem från jobbet och nu väntar ett spinningpass, om det nu finns platser kvar. Kommer nog känna mig död när jag kommer hem med tanke på att jag inte kört spinning sen i våras. Under sommaren har jag inte rört mig mycket, det kan jag erkänna. Så nu ska jag väl försöka bränna bort sommarfläsket.

Hörs sen

RSS 2.0