Sagt upp mig från Espresso House

Hello!

I måndags sa jag upp mig från Espresso House. Älskar alla dem som jobbar där, men inte det sätt Espresso House driver företaget. För er som inte vet så är det en kedja som drivs från huvudkontoret i Stockholm, det är inte franchaising som många tror. I vilket fall som helst väljer man tyvärr att enbart tänka pengarpengarpengar och inte något på personalen i företaget. Bara det att man ständigt jobbar enkelbammanat på ett så pass stort kafé mitt på stan säger ju en hel del om hur man har det.

Jag har i alla fall fått jobb på ett annat kafé som heter Fröken Brogrens Veranda. Det ligger på Väster och är hur mysigt som helst! Det är ett kombinerat kafé med inredningsbutik, och där jobbar man under helt andra förutsättningar, det är liksom ett helt annat tänk inom företaget. Det är ett litet företag som drivs av tre tjejer som även själva jobbar där. Så dit måste ni komma och fika! Börjar där 1:a maj, tills dess jobbar jag kvar på Espresso House eftersom jag har en månads uppsägningstid.

Jag kommer även jobba kvar på VILA, så det blir nog brao!

Lägenhet på öster

Det händer saker nu. Två saker är lite hemliga än så länge, men en sak är att oscar och jag var och tittade på en lägenhet igår. Jätte fin 2:a på Kristinagatan på öster. Gammal stil med högt i tak och trägolv i hall, vardagsrum och sovrum. Det var en sådan lägenhet man kände att "här vill jag bo" när man klev in genom dörren. Ett litet minus är att toaletten är minimalt liten och ett litet större minus är det inte finns någon balkong. Men annars var det bara bra.

LYX

Detta hämtade jag ut från posten igår.
Äntligen är den lilla dyrgripen min.


Melodifestivalen

Blev först melodifestivalen hos Eve igår. Fel låt som vann såklart. Och ja, det får jag säga, för jag röstade. Det gjorde både jag och eve, haha. Tycker faktist inte man har rätt att vara sur för att "fel" låt vann om man inte varit med och röstat. Brukar vanligtvis aldrig rösta på sånt, men eftersom det var final kunde man ju skicka iväg ett sms. Tyckte i alla fall att Eric Saade eller Salem al fakir skulle vunnit. Darin och Timoteij var också bra. Hur som helst gick vi till en förfest efter melodifestivalen och mötte Anna där. Slutligen blev det strömpis.

Var en trevlig kväll, men kom hem rätt tidigt.

Nu väntar jobb på VILA.

Puss

That's for sure

I need you more than ever when I'm not with you

Lunch- & fikafredag!

Hej!

Skönt med lite sol idag måste jag säga, även fast det är för kallt för vårjacka, i alla fall i skuggan. Älsklingen åkte till New york idag för att kolla NHL. Kul för honom eftersom hockey är hans största intresse.

Jag jobbade ett kort pass på EH idag därefter gick jag, Sara, Eve och Anna och käkade lunch. Fick även bli en takeaway kaffe i solen. Så härligt! Efter det mötte jag Elina för en sväng på stan och ännu en kaffe på Coffee house. En slapp och skön fredag. Var inne en sväng på Make Up Store där jag hittade ett läppstift som fick följa med hem.

Sen har jag även beställt en efterlängtad sak som ni får se nästa vecka.

P.möte

Igår blev det personalmöte med VILAtjejerna. Var hemma hos Emma och hade Tekväll kombinerat med möte. Trevligt var det, blev dock lite sent, var hos oscar runt tolv, och skulle sedan upp 6.30. Lite tugnt var det, men det funkade.

Idag har jag jobbat ett kort pass på Espresso House och nu sitter jag här och väntar på att oscar ska sluta jobbet. Vi ska ha myskväll och jag ska laga mat tänkte jag. Han åker ju till USA på fredag för att kolla NHL, och imorn kväll jobbar jag. Så vi kommer inte ses förän nästa vecka. Kommer sakna min gosing.


Vill ha lite vår nu

Jag längtar tills snön försvinner och man kan sitta på bänkarna vid slottet och dricka kaffe.


RSS 2.0