Kvällens planer

Har börjat göra mig iordning lite. Ikväll blir det en svart klänning. Inte för att jag brukar trivas så bra i klänning, men kör på det endå. Kvällen är lite ändrad. Skulle egentligen till Becca och föra, men stackarn blev matförgiftad igår, så hon visste inte om hon skulle orka ikväll.

Men nu ska vi till robert istället, blir nog trevligt det med! Sen åker vi vidare till lokalfesten. Ikväll ska kameran med, men sen om jag kommer ta några kort, ja, det är en annan sak det. Ska försöka att inte glömma bort den.


Såhär blev resultatet på min pumpa, söt va!

Halloween, en festhelg


Hemma igen. Har varit över till elina och jobbat med projektet. Vi är inte riktigt klara, men blir nog det snart. Cyklade över stan när jag skulle hem och var och varannan person gick med en klirrande systemkasse. Det märks att halloween är en festarhelg minsann.

Alla helgona helgen som ska hedra de döda har byts ut mot en helg då vi klär ut oss till djävulen själv och uppmuntrar det onda, som farmor är så upprörd över. Men men, man hedrar ju de döda också. 

Nu ska jag gå och skära en pumpa som blivit till en tradition här. Vad är en halloween utan en läskig liten pumpa på bordet?

Torsdag i sthlm

Godkväll! Sen uppdate blev det. Kom hem från stockholm vid 20.30. Var en trevligt dag där trots dåligt väder. Jag fick tag på det jag skulle ha i alla fall. En svart klänning, en axelbandslös bh, hårförlängning, hårspray och lite spindlar från buttericks.

Fick syn på en kändisss också, Carina Berg var det.

Nu ska jag snart sova, för imorn ska jag iväg till Elina rätt tidigt för att jobba lite på projektet. Vi ska försöka få klart texterna så vi kan finslipa dom på måndag. Sen på kvällen blir det lokalfest!

Gårdagens frisyr & ansikte


Lite tur ska man allt ha ibland!

Nu är jag glad! Satinägaren ringde upp och sa att de hittat mitt armband! Så jag har varit där och hämtat det nu. Vad ödsligt det var där inne, gick där helt själv. Lite skillnad från igår då det var proppat med folk.

Smutsigt och lite trasigt i spännet var det, men det ska nog gå att fixa. Nu har jag i alla fall mitt finaste armband i mina händer igen! I'm happy.

Stockholm imorn

Hoh, fina mörka ringar under ögonen man har. Ikväll ska jag lägga mig tidigt! Ska kolla bönderna, därefter blir det nog sängen. Får se om det håller. Slutar väl med att man inte kommer i säng förän sent endå. Fast måste sova ut inatt för ska ju upp tidigt och åka till Stockholm imorn.

Men nu ska jag och pappa till farmor.


Gårdagens festligheter

Heej! Fy vad jag är seeg idag. Men det var sjukt kul igår med tjejerna! Kvällen började hos becca där vi förade och hade trevligt. Sedan gick vi till Satin, där det var riktigt mycket folk.

Det som är mindre kul, eller rent utsagt förjävligt är att jag tappade mitt FAVORIT armband. Det finaste jag hade. Har försökt ringa till Satin och kolla om dom hittat det, för jag antar att jag tappat det där inne. Men dom svarar inte, irriterande! Tänkte cykla vägen jag gick igår och se om det kan ligga på marken någonstanns. Men jag antar att någon tagit det isof...snyft!

Kameran var med igår, men tog jag några bilder? Nope! Den glömdes bort helt. Synd var det.

Ikväll styrs det med tjejerna från högstadiet!

Ikväll blir det utgång med tjejerna från gamla högstadieklassen! Eller inte alla, men vi som umgicks där. Ska bli så sjukt kul! Var så länge sen vi sågs allihopa samtidigt.

Lite bilder på oss tjejer från skolavslutningen i 9an! Det var tider det ;)

Tänker inte bli sjuk nu

Det kliar i min hals! Det är inte bra alls för jag vägrar bli sjuk nu. Skulle egentligen möta elina och anna på stan nu, men kände mig helt tung i kroppen. Så blir inge stan för mig. Ska ligga i sängen och vila idag för måste vara pigg ikväll då planerna är spikade. Ska bli riktigt kul, men mer om det sen, för nu ska jag lägga mig i sängen och kolla igenom andra avenyn avsnitten.


Godnatt


Misslyckad bakning

Haha, ja ni, vad ska man säga om sockerkakan. Började med att jag tog ut den ur ugnen och den sjönk ihop och blev som en degklump. Sedan ställde jag in den i ugnen igen och satte på varmluftsfläkten. Då blev den kolsvart istället. Så blev tyvärr ingen sockerkaka till fikat. Men smeten var i alla fall god.

Igår blev det björnis

hallo! Idag känns det som söndag tycker jag. Hade riktigt kul på Björnstugan igår faktist. Var mycket trevligt folk, precis som det ska vara. Eve och jag var och förfestade lite hos krille, sen gick vi till Njuta för att möta upp Elin och Malin. Därefter gick vi över till Björnis.

Idag har jag inte gjort annat än att sega. Ikväll kommer våra gamla grannar på besök, det blir trevlans. Så nu ska jag snart baka en sockerkaka eller muffins. Tror det blir sockerkaka för den smeten är godare! Sen ska jag ta en dusch.

Två låtar

Två låtar som går på repeat på min spellista just nu;
Lady GaGa - Pokerface
Britney spears - Womanizer

Bleknar bort

Det känns som jag bleknar bort. Skulle behöva sola, men jag hatar att ligga i solariet.

Här är några av anledningarna;
Jag blir rastlös
Känner hur jag åldras i förväg (rynkorna)
Känner mig instängd
Det är svettigt
Sen känns det så bortkastat eftersom brännan försvinner på en vecka och man måste fortsätta sola och underhålla brännan regelbundet.

Brun utan sol kan väl funka men det måste man ju också underhålla regelbundet för att det ska se snyggt ut. Det kladdar också ner lakanen i sängen så de blir brunfläckiga och ser smutsiga ut. Not fresh.

Ne, det känns som en utlandsresa skulle sitta fint nu. Men det blir det ingen förän i vinter. Så jag får väl fortsätta blekna bort.

Söndag

Igår blev det en lugn hemma kväll. Skönt var det. Ikväll lutar det mot björnstugan! Har varit där en gång tidigare och då var det rätt skoj! Måste ju passa på att gå ut på en söndag eftersom det är lov nu. Nu ska jag höra med eve hur kvällen styrs! Hörs sen.

Varför är vissa saker så svåra att bara strunta i?


En bild


Hm hår

Just nu sitter jag och funderar på om jag trivs bra i det bruna håret eller om jag trivdes bättre som blond. Just nu känns det som jag skulle vilja vara blond igen eller i alla fall ha lite ljusare... Fast väntar nog ett tag med det, mitt hår har fått ta så mycket stryk den senaste veckan.

Ny bildskärm

Tjaao! Igår blev det Klaras och det var helt ok där. Förfestade hos mig innan och det var trevlans.

Idag har jag och mamma varit ute vid Marieberg och köpt en bildskärm till datorn från Onoff. Den vi har nu är helknäpp, den har tre tjocka gröna streck på sig, så den har alltså gjort sitt. Sen var vi förbi det här godisstället där det finns huuur mycket godis som helst. Alla sorter. Så nu har jag lite tills ikväll.

Det här är gott godis enligt mig!

Just nu; Fix för utgång

Just nu håller Elina och jag på att göra iordning oss. Vi har också gjort kvällens första drink. Elina har ockuperat badrummet nu och står och sminkar sig, eftersom badrummet är så litet får jag vänta på min tur.

Tror jag kör på rakt hår ikväll, rakt hår med volym av volumastern! Blir najss.. Sen kommer Linnea och några andra tjejer över en stund och förpartajar lite inför Klaras. Ses på dansgolvet ;)

Utgång ikväll

Höstlov nu! Slutade tidigt idag, så har varit på gymmet och en sväng på stan. Var tvungen att köpa ett balsam för färgat hår för att det inte ska suga ur färgen för mycket. Nu ska jag städaaa för det blir lite förfest hos mig ikväll, innan Klaras.

Förövrigt bokade jag en stockholmsresa för mig, elina och anna på torsdag.


Tips


Har ni smakat detta? Sugrör som ger mjölken jordgubbssmak!

Hårddisk paj

Hej hallloo! Imorn är det freedag och höstlovet börjar! Fick just reda på att hårddisken på den bärbara har pajat och det är inte säkert att bilderna och det går att rädda på den. Inte kul! Jag har en hel del bilder där och lite skolarbeten.

Imorn blir det troligtvis utgång till Klaras. Får vi se om folk känner igen mig i min nya hårfärg...

Onsdag

Onsdagen avklarad. Var extra skönt att gymma idag, för jag har kännt mig så irriterad. Behöver lov mer än någonsin nuu!! Torsdag imorn, sen fredag! På fredag blir det utgång, ska bli skoj.

Vet ni vad jag är sugen på? Pepparkaksdeg!


Ge mig höstlov

Har världens huvudvärk just nu, men har tagit en treo så det borde släppa snart. Sista skolveckan innan lovet. Känns som ett riktigt efterlängtat lov för det har varit så mycket nu den senaste tiden.

Idag var det bråk på skolan, flera poliser kom och det var riktigt stökigt. Tycker sånt där är larvigt, jag trodde gymnasiet höll lite högre klass än så, men tydligen inte.

Nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli 17, för då börjar The Hills!


Ett besök på Ikea


Kom just hem från Ikea. Blev ingen storhandling direkt, för allt om vi skulle ha var slut. Jag skulle i alla fall ha medar till sängen, för dom små benen som jag har nu har förstört parketten. Inte braao. Men dom var slut och skulle konstigt nog inte komma in förän v.46.

Satt och fundera på hur mycket Ikea omsätter om dagen? Måste vara otroligt mycket. Hade varit kul att haft Ikea som fadderföretag med tanke på att det är stort, svenskt och etablerat i hela världen. Det är rätt coolt tycker jag.

Caroline goes brunett

Vilken jävla hårresande helg det här har varit! haha! Har aldrig mått så dåligt över mitt hår förut. Det har varit totalt missfärgat, har haft lila, rött och grått hår den här helgen. Imorse kom jag äntligen till frisören och där fixade hon till det. Numer är jag brunett och jag känner knappt igen mig själv. Kul att prova på något nytt, har ju varit blond i ca 3 år. Får se hur jag trivs i det här, kommer nog ljus upp det lite nångång fram över. Får se. Men känns skönt att komma ifrån den där ljusblonda looken ett tag. Även fast det var fint, var jag extremt trött på det. Nu tror jag att jag ser lite mer softisikerad ut. Nu är jag redo att möta världen som brunett ;D


En uppdatering om katastrofen

Ja, nu har ni ett bra tillfälle att känna lite skadeglädje för mig. För allt känns förjävligt. Har bokat tid hos frisören på måndag, så får se vad man kan göra åt katastrofen. Det är så brutalt fult, men jag har iaf lärt mig något av mitt misstag! Det är att inte göra några drastiska förändringar på egen hand.

En annan sak som är säker är att jag inte kommer gå utanför dörren förän på måndag då jag ska till frissan. Om det inte blir bra då, vet jag inte vad jag gör. Kommer iaf inte sätta min fot på skolan förän jag ser någelunda ok ut i håret.

Elina och anna ska på hemmapardiiii ikväll, men det ska inte jag för jag kan inte gå ut, Tjoho vad kul, jävla hår.

Ursäkta min negativitet, men just nu är det så.

Katastrof

Har just färgat håret och det blev katastrof. Måste göra något åt det imorn. Det här är det värsta jag varit med om. Fyfan säger jag bara. hej


SKA JAG?

SKA JAG FÄRGA HÅRET IMORN??? Har sån sjuk beslutsångest!

Letat hårfärg

Hemma från stan! Har köpt på mig massa smink nu eftersom nästan allt håller på att ta slut. Tråkigt att lägga pengar på, men det är ju sånt man måste ha endå. Sen har jag kollat efter hårfärg. Jag funderar på att färga imorn alltså!! läskigt........... Om jag bara hittar någon fin brun färg. Ska kolla lite mer imorn.

Dags för lite volym!

Nyss hemkommen från le gym. Det är femte gången den här hösten som polisen står vid ett ställe och tar cyklister. Fast det är bra, för det är enkelriktat och världens olycksrisk där. Jag stör mig alltid på dom som man möter där. Varför är det så svårt att cykla på rätt sida?

Föresten, nu har jag äntligen köpt mig en volumaster. Dags för lite extra volym och fyllighet till håret ibland.

En cykeltur

Imorse hade jag ställt klockan på 6.00 men kom inte upp förän vid 6.45. Hade ju körlektion 8.00, hemskt jobbigt att gå upp så tidigt. Har inte gått upp så tidigt på jätte länge för vi har ju sovmorgon varje dag. Det tidigaste vi börjar är 9.10 och det är på tisdagar. Imorn börjar vi 10.30, sköönt är det!

Elina och jag tog oss en cykeltur till risbergska där vi har en lektion i veckan. Tycker risbergska ligger lite långt bort från stan, vad gör man om man har någon håltimma? Det är ju inte så att man hinner gå upp på stan en snabbis och kolla affärer eller ta en fika.

Blev en cykeltur till risbergska skolan idag.

The Hills

Har nyss kollat mitt favorit program The Hills där alla är så snygga och framgångsrika. Så perfekt nu när man har tv på rummet och kan lägga upp alla kuddarna mot väggen och sitta där och titta.

Vad har man gjort idag då? Jo, jag hade ju körlektion imorse, gick väl ok. Men jag känner dock att jag tappat mycket eftersom det var så länge sedan jag var där. M.å.s.t.e ta tag i det N.u!


Förändring förnöjer, är det så?

Oj, dålig uppdatering idag! Idag har jag varit i skolan. Hade naturprov, var rätt svårt. Imorn är det körlektion klockan 8, sen direkt till skolan. Tisdagar är sjukt jobbiga skoldagar. Hade tänkt att gå till gymmet imorn, men nu kommer jag inte hinna det för sista lektionen är inte inställd som jag trodde den skulle vara. Suuuurt, jag kommer snart rulla fram. Men får bli gym på onsdag istället.

Jag vill bara förändra något, jag är så äckligt trött på mitt hår. Men jag vet inte hur jag vill ha det, eller vilken färg rättare sagt. Ska jag färga brunt, ljusbrunt eller ljusbrunt med massa slingor i så att det fortfarande är blondt, men ändå inte så ljust som det är nu? Jag är så feg när det kommer till håret. Ge mig mod!!

Den här färgen är rätt fin.

Helgerna går fort

Det var den helgen det. En väldigt stillsam och händelsefattig helg blev det, men det var mitt egna val. Hade bestämt mig för att det skulle bli en plugghelg. Igår kväll var jag bara hemma och käka tacos och kollade på stjärnor på is. Idag har jag inte gjort något speciellt mer än att pluggat lite och bakat en sockerkaka, som blev lite mysko. Jag glömde nog att ha i bakpulver, eller jag tog fel rättare sagt. Jag tror jag tog vaniljsocker två gånger istället för bakpulver. Burkarna ser så lika ut.

Nu ska jag lyssna på viva la vida med coldplay, sen ska jag sova. Imorn är det naturproov, wish me luck!



Politisk debatt

Det råder full debatt mellan vänster och höger nu på 2:an. Vänstern är så tröttsam, bidrag dit och bidrag hit. Hörreni vänsternissar, det ska löna sig att arbeta, kan ni förstå det!!! Go höger! 

Löss i sallad

Hmm, mamma var och handlade ÍGÅR, och när hon skär i salladshuvudet idag kryllar det av små löss i det. Jag får rysningar av det. Usch


Platsen avgör

Kollade lite i en gammal veckorevyn och hittade detta om var i syskonskaran man är;

Ensambarnet: Har starkast vilja att bli framgångsrik och tjäna mer pengar än föräldrar och vänner. Utbildar sig oftare till ekonom eller jurist.

Lillasyster: Utbildar sig oftare till konstnär, administratör, sociala serviceyrken, bibliotikarie, journalist.

Mellanbarnet: Utbildar sig oftare till sjukgymnast, sjuksköterska, arkitekt eller förskollärare.

Storasyster: Utbildar sig oftare till yrkesofficer, civilingenjör, läkare eller jurist.

Utgång & plugg, ingen bra kombination

Eve vill gå ut ikväll, jag med! MEN jag har lovat mig själv att ta det lugnt och plugga den här helgen eftersom det är prov på måndag. Jag vet precis hur det kommer bli imorn om jag går ut ikväll, jag kommer inte orka plugga ett dugg. Jag känner nämligen mig själv. Det är alltså ingen idé att jag ens försöker inbilla mig själv med att jag kommer orka läsa i naturboken imorn. Punkt. Därför blir det en hemmakväll, med tacokäk.


Skynda hitta ligg

Blev en myskväll med anna och elina! Kollade idol och sedan någon svensk komedi på ettan. Det blev alltså inte filmen Trade, får bli den en annan gång.

Klockan är nu snart 01.00. Sitter och lyssnar på lugna favoriter, just nu spelas R.E.M - everybody hurts. Så lugnt har jag det, tillskillnad mot vad många andra har det som slår klackarna i taket just nu. Sista timmen innan krogarna stänger. Nu börjar väl vissa desperat leta efter ett ragg och som de kanske, om de har tur, får med sig hem för ett ligg. Haha, noot freschh. Nu ska jag sova, hoppas ni inte vaknar upp med allt för hård baksmälla och ångest imorn!
Gonatt på er.

Min nya rumskompis!

Såå, nu är tvn köpt! Det sved lite i plånkan, men det är det värt! Fick ju även lite hjälp av pappsen. Blev ingen Philips, utan det blev en Samsung istället. Så fin så, min nya rumskompis! Fast ska inte sätta upp den på väggen än, för jag är inte riktigt nöjd med möbleringen i mitt rum som det är nu. Vi hade ett presentkort på att en inredningsarkitekt från Mio möbler skulle komma hem till en och ge tips. Preeecis vad jag skulle behöva nu, men självklart har det gått ut. Så typiskt! 

Snart blir det pizzakäk, idol och film med Elina & Anna. En Capricciosa kommer sitta fint, hungrig som man är nu.

Min fredag

Idag har jag hunnit med en del. Imorse var jag på körskolan och gjorde ett test. Hade 58/70 rätt, så det var inte ett godkänt resultat. Sedan gick jag till skolan där vi hade en lektion, eller det blev två för jag hängde med elina på hennes mattelektion för att göra klart en sida. Nu kom jag hem från gymmet för en liten stund sen, så ska hoppa in i duschen snart och sen ska jag iväg och köpa en tv. Ikväll blir det myskväll med elina och anna. Ska nog kolla lite på Idol och filmen Trade, men innan det måste jag plugga lite natur. That's my friday!


Ska vi åka iväg nånstanns?

Just nu är jag så trött på allt.... Vill bara åka bort! Mest trött är jag på hösten. Hur glad blir man när man vaknar upp på morgonen och det regnar, är grått, trist och kallt? Fy, då vill man bara krypa ner under täcket och ligga kvar hela dagen och mysa. Helst med någon, synd bara att denna "någon" inte existerar. 

Satt och kollade igenom lite bilder och hittade dessa. Nu när endå vintern är på gång kan man ju lika gärna längta till skidbacken! Eller vad säger ni?


L Rosing

Kollade lite i linda rosings blogg. Varför vill man se ut så när man är 35? Trashigt tycker jag.


Besök på siba

Hallo! Kom just hem från siba. Hittade en Philips 32'' och den får det bli! Ska köpa den imorn tror jag och den kommer passa perfa i mitt rum!

För övrigt har det inte hänt så mycket idag! Var i skolan och där hände det inget särskilt mer än att vi hade seminarium, det gick brao. Imorn är det fredag! Tycker veckorna går så fort och det är ju bra det. Den här helgen blir nog lugn, har naturkunskapsprov på måndag och det innebär att den här helgen kommer gå åt till plugg. Inte så kul kanske, får se vad som händer mer.

Tv

Jag lider av att inte ha någon tv på mitt rum, så imorn ska jag och pappa åka till Siba och kolla. Han själv har precis köpt en 42'' så nu vill jag också ha en, fast en 32''. Den storleken räcker bra till mitt rum hos mamma. Blir så krångligt när vi vill se olika program.

Välbehövligt gymbesök

Idag var jag på gymmet! Vad min kropp behöver det nu alltså. Har inte varit där på jätte länge och man känner ju att man fläskat på sig lite under sommaren. Varför går gymbesöken i perioder? Vissa perioder är man jätte flitig och går dit regelbundet medan man i nästa period hamnar i en svacka och går dit jätte sällan. Det är så typiskt mig och elina! Nu är det skärpning på oss. Annars hamnar man ju där i fett träsket! Jag skulle vilja tappa ungefär 5 kg nu i vinter. Men frågan är om man är tillräckligt motiverad för det? 

Desperate housewifes

Tisdag innebär Desperate Housewifes! Det hoppas jag att ni inte missar, även fast serien spårat ur lite. Men det gör ju de flesta serier som håller på säsong efter säsong. Det måste vara svårt för författarna att hitta på nya händelser hela tiden. Men men, ska göra en kopp te och fortsätta kolla på det nu.


Fastna i kassa? No way!

Hello! Kom hem från iv-valet för en stund sen. Idag hade vi koncentrerat pluggande, så jag utnyttjade den tiden till att plugga på internationell ekonomi. Varför heter det iv-val? Det är ju inte samma sak som IV linjen. Där de lata och omotiverade människorna går som inte klarat godkänt i ämnen. Det iv-val som vi har är ju valbara kurser som man lägger till.

Något jag inte förstår är de personer som skiter i skolan helt? Vad vill man med sitt liv? Stå i en kassa hela livet?Visserligen har man ju olika mål här i livet. Mitt mål är defenitivt inte att bli stående i någon butik när jag blir vuxen. Visst, det funkar jätte bra som extrajobb, när man går i skolan och inte fyllt 25-30. Ne, jag vill hålla på med ekonomi på något sätt. Drömmen vore ju att bli aktiemäklare, ekonomisk rådgivare, jurist inom ekonomi eller fastighetsmäklare. Mitt extrajobb som visningsvärdinna har gett mig mersmak för mäklarjobb. Synd bara att mäklarjobben har en osäker framtid.

Mina framtidsplaner just nu är nog att jobba ett par år efter gymnasiet och sedan läsa vidare till något av ovanstående.  


Bilder från fredagen!

Blev inget gym idag. Tänker inte riskera att bli sämre. Men går nog dit på onsdag om inte förkylningen blivit värre. Igår kväll kände jag mig inge vidare då jag gick och la mig tidigt och somnade vid 21.30-22 nångång. Skulle behöva lägga mig tidigt ikväll med, men måste läsa lite på internationella ekonomin som vi har seminarium på i veckan.

Nu ska ni få se lite bilder från fredagens förfest. Kvällen började hos sara, sedan gick vi över till elin där vi körde lite singstar. Därefter gick vi vidare till klaras.





Förkyld igen

Sitter i datasalen och skriver på teoridelen till projektet. Har tre timmars projekt tid, så en liten paus behövs. Har åkt på en förkylning i g e n . Blir galen, jag åker på allt som kommer i min bakteriväg. Jag tycker att jag borde ha världens starkaste immunförsvar med tanke på alla förkylningar jag haft. Men så är visst inte fallet.

Nu sitter jag och funderar på om jag ska gå till gymmet efter skolan eller om jag ska strunta i det? Jag vill inte bli sämre, för den här veckan och nästa har vi så sjukt mycket i skolan. Kommer tvinga iväg mig själv till skolan om jag så ligger i 39 graders feber. För nu kan man inte missa någonting!

Btw, ikväll kommer bilder från fredagens förfest.





Surpla soppa!

Kom hem från kalaset för en stund sen, morfar är nu 77 bast. Trevligt att träffa släkten, byggde lego med mitt kusinbarn Patrik som snart är 1,5 år. Han är söt han.

Nu ska jag surpla grönsakssoppa, gottgott. Jag är en person som tycker väldigt mycket om soppor och det kan inte dom i skolan förstå. När det är soppa i skolan blir jag alltid överlycklig medan dom andra blir missnöjda och anser att soppa inte är mat.

Bilder från fredagen kommer antingen lite senare ikväll eller imorgon.

Kalas

Regnregnregn, visst är det härligt? Kanske inte. Men på söndagar är det inte så farligt. Kan till och med vara mysigt, bara man slipper gå ut.

 Nu ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag på kalas. Morfar har fyllt men jag vet inte om han fyllde 76 eller 77?
Ha en bra söndag, hörs lite senare.


What to do

Jag kan inte bestämma mig för om jag ska ligga ensam hemma och kolla på film och ta det lugnt ikväll, eftersom alla ska vara med sina pojkvänner och ta det lugnt, eller om jag ska hänga med emelie ut? Hmmm

Skål!

Det dansades och skålades i champagnebaren på Klaras igår. Det var en rolig kväll!


Snart helg

Oj vad jag borde läsa på den internationella ekonomin och skriva en dokumentation, men oj vad jag inte orkar det ikväll. Imorn är det fredag, like it. Börjar vid halv 10, efter det har vi ett hål på ca 3 timmar sen lite filosofi, därefter är det heeelg! Skönt är det.


Dagens fynd!

Idag gick jag av en slump in på salong Huvudsaken för att kolla deras Tigi produkter! Och vilken tur man hade då, de sålde nämligen ut alla Tigi produkter för halva priset. Köpte denna mousse som heter Control freak extra extra straight som ska få håret rakt och samtidigt skydda mot värme. Jag har rätt höga förväntningar på den, så får se om den håller måttet. I alla fall var det ett fynd då den bara kostade 125:- nu, istället för 250:-

Ny dag

Igår var lite av en otursdag, men nu är det ny dag och nya tag. Ska iväg till skolan nu! Uppdaterar sen.

Allt hänger på håret

Sådär ja, nu har jag färgat håret. Dock inte brunt utan bara utväxten. Kanske färgar brunt på höstlovet om jag känner för det då.

Idag såg jag en tjej med det mest slitna hår jag någonsin sett, inte bra! Klipp säger jag då. Egentligen är det märkligt att mitt hår inte är mer slitet än vad det är. Visst det är rätt slitet och jag ska snart klippa mig. Men med tanke på vad mitt hår fått stå ut med under ca 4-5 år, är det märkligt att det inte har gått av helt. Plattång eller locktång varje dag, tupering, färgning var fjärde vecka och klippning allt för sällan, kanske 2 gånger om året. Måste ha helt ok hårgener. Visserligen är jag noga med produkter som skyddar håret och har testat det mesta, men ändå.

Peppar peppar, ska inte säga för mycket nu för då kommer det väl gå rätt av imorn. Håret där fram har i och för sig tagit en del stryk den senaste tiden.

Vi gör reklam!

Denna affisch kommer finnas på skolor lite varstanns i Sverige!





RSS 2.0