Fredag

Blev jobb idag, gick braao! Lite synd bara att man missade dagens solstrålar, men hann iaf sola lite innan jag började. Blev en lugn kväll för mig, åkte till oscar där han och kjällström satt och förade lite. Imorn börjar jag klockan 7.00 så det blir att gå och lägga sig nu! Fast först ska jag käka nåt, har inte ätit något sen frukost så jag är sjuuuukt hungrig.

Hm, intressant inlägg, jaja...


Hörs imorn! Natti

Skvaller

Sitter här och ska snart gå och lägga mig. Är dock inte tillräckligt trött än så skriver lite här så länge...

Tycker det är synd att tjejer ska sätta sig emot varandra istället för att stötta varandra. Det är ju inget nytt att tjejer tycker om att förstöra för varandra, tycker det är synd. Själv hatar jag skitsnack, och jag uttalar mig i stort sett aldrig något dåligt om personer jag inte känner. Jag är mer för att man ska hålla ihop. Sen har jag märkt att det finns någon som tycker det är skoj att skvallra, då två personer sagt i princip samma sak, men ingen vill säga vem "källan" är. Så där står jag, nyfiken som man är. Alltså det är ingen stor sak, utan bara lite kul att någon tycker det är kul att engagera sig i mitt liv. =)


Man ska hålla ihop juuu =)

Regnig dag

Solade idag, och det tog en del, känner jag nu. Svider lite i ansiktet, men det överlever jag. Måste få färg tills dess att den vita klänningen ska på!

Var och kollade på virginska balen en stund med Anna, och jag tyckte riktigt synd om dom eftersom det regnade massa. Det mår inte balfrisyrerna bra av... Hoppas det blir fint till studenten i alla fall! Skulle inte förvåna mig om det blir regn. Efter balen åkte jag till oscar en stund. Lite av dagen var det.


Lite betyg

Nu vet jag betygen för de kurser som avslutas den här terminen, och jag är nöjd. Hade 6 vg poäng på nationella matte, och 7 var kravet för vg, så blev bara g eftersom vår lärare bara går på nationella. Lite som att falla på mållinjen ja. Men men..

Psykologi: Mvg
Marknadsföring: Mvg
Keramik: Mvg
Organisation och ledarskap: Mvg
Projektarbete: Mvg
Rättskunskap: Mvg
Svenska C: Mvg
Naturkunskap: Vg
Matte C: G

Onsdag

Wehey, idag i skolan fick man allt lite studentkänsla. Det närmar sig nu alltså!

Eftermiddagen och kvällen bestod av jobb. Skapligt trött just nu, dessutom växte irritationen. Bästa att gå och lägga sig då. Pusstja


Bilder


Maria & jag



Resan

Heej! Kom hem från Österrike igår, och det var en lång resa. Skulle ju egentligen ta ca 2-3 timmar om vi hade åkt med direktflyg. Men ikke, nu tog hela resan hem närmare 12 timmar eftersom vi skulle byta flyg två gånger och vänta på buss från arlanda till bålstad för att ta tåget till örebro därifrån. Var på resecentrum runt 21 igår kväll där Oscar kom och hämtade mig och pappa. Sen blev det bara myskväll, var så sjukt trött.

Men iaf, det har varit hur bra som helst där nere och vädret har varit bra och riktigt varmt har det varit. Kom till Innsbruck på torsdagkvällen då vi inte gjorde så mycket mer än att gå ut och äta, kan vara en av de godaste pastarätterna jag åt då. På fredagen gick vi runt i staden och kollade, solade även lite då vädret var riktigt fint.

På lördagen blev det bröllop och det var jätte vackert, tror det var runt 200 pers i kyrkan och lite mer än 100 på efterfesten. Det blev en riktig fest på kvällen som började med mingel och tre-rätters middag.

På söndagen var det guidad tur genom Innsbruck där vi även gick på ett museeum, därefter åkte vi upp i bergen till en restaurang.

På måndagen blev det hemresa.

En härlig resa har det varit!! Lägger in lite bilder sen.

Österrike imorn!

Nu ska jag börja packa eftersom jag åker till Österrike (Innsbruck) imorn. Blir bröllop där på lördag då min kusin Magnus ska gifta sig med Clara. Så det blir för släkten att flyga dit. Kommer nog bli riktigt skoj. Kommer hem på måndag, så tills dess får ni ha det så bra!

Ikväll ska jag över till Elina som ska ha lite fest! Kanske blir utgång, har inte riktigt bestämt mig än.. Åker till arlanda runt 8.00 imorn, så kan inte gå och lägga mig allt för sent.


Sthlm, baristautbildning & bal

Godkväll! Dålig uppdatering, jaa... Igår blev det myskväll med oscar, sen var jag tvungen att gå och lägga mig tidigt eftersom klockan ringde 05.00 imorse. Tog tåget 06.50 till stockholm för att gå en barista utbildning, så numera är man diplomerad barista!

Har varit och kollat på de som har bal ikväll med eve och alex, och alla är så sjukt fina.
Thumbnail
Btw, idag har jag namnsdag!

KLAAAR!!

NU tänkte jag berätta en sak för er!!

Jag är klar med ALLA inlämningar och prov nu. Mailade precis in det sista som var en filmanalys!

Kan inte riktigt förstå det, men underbart är det i alla fall.. Egentligen skulle jag jobbat idag, men som tur var kunde Cissi ta mitt pass så jag fick möjlighet att göra klart allt. Och det var mitt mål, att bli klar med allt innan onsdag eftersom jag åker till stockholm på barista utbildning då, imorn alltså. Sen på torsdag åker jag till Österrike.

Sara 19

Gårdagen var trevlig! Var hos Sara och firade henne, där det var massa tjejer och två killar. Senare gick några ut på krogen, men för min del blev det lugnt, mötte upp o och åkte hem till mig.

Idag har det varit lugnt, har legat och solat och läst lite natur. Har prov på tisdag, usch.

Lite bilder från igår, körde charader, och en del var ganska grova jaa, haha!


Lördag och ledig

Ledig helg! Så himla skönt, och extra skönt att man kunde sola idag också. Lite färg tror jag allt att jag fått.

Idag fyller Sara år, grattisgrattis!! Ska snart iväg och fira henne, blir nog en trevlig kväll!




Fredag!

Kom hem från jobbet för en stund sen och nu sitter jag här med en skinkmacka och en cola. Är skapligt trött, dessutom hände det något med ryggen idag. Bar upp flera kartonger med mjölk samtidigt och det skulle jag inte gjort!

Idag hade vi ju nationella och det var riktigt svårt! Får se hur det gick. Därefter gick jag och kapple och åt på Njuta. Riktigt gott var det! Sen tog vi en sväng på stan innan jag började jobba.

Nu är det snart sovtime för min del...


Torsdag, dagen före!

Var på föreläsning på universitetet idag. Det var Magnus Hansson som föreläste om organisation och ledarskap. Riktigt intressant föreläsning kan jag säga! Vi har haft  många föreläsningar den här terminen och det är verkligen kul att få ta del av erfarenheter från det verkliga livet. Det är ju ofta som verkligheten skiljer sig från det läroböckerna beskriver. Så det är ett stort plus för den linjen jag går!

Hur som helst, imorn är det dagen D. Matte nationella C, och jag o.r.k.a.r verkligen inte plugga mer, så nu får jag lita på det jag kan. Klockan 8-12 är skrivtiden, så klockan 12 kan man andas ut. Då blir det att gå ut och luncha med kapple. Det är vi väl värda!

Har ju levt isolerad med matteboken de senaste dagarna och proppat i mig en massa godis under pluggtimmarna har jag också gjort. Skulle jag fortsätta så, skulle jag bli smällfet. Tur att man bara har nationella matte en gång om året.

Det som ska ge mig energi under de fyra timmarna imorn är, Loka, vindruvor, marabou och en banan.


Mhm

Eftermiddagen och kvällen har ägnats åt matte, hemskt tråkigt är det, men ett måste! Därför åkte jag aldrig förbi EH, får väl ta igen det nästa personalfest.

Imorn ska vi till universitetet på föreläsning och bussen dit går runt 7.50, det blir därmed ingen sovmorgon!

PS. Nu har jag sett allt för många med gult hår, dvs missfärgad blondering. Silvershampoo kan vara en idé.



Typiskt

Personalfest ikväll! Så typiskt att det skulle vara nu när jag verkligen MÅSTE plugga. Har sagt att jag inte kan komma, men får se om jag kanske går förbi en stund senare i alla fall.

Pluggplugg

Blev inte så mycket marknadsföringsplugg då när jag skrev det igår, utan det blev fyrmansvist med Anna, jocke och robin. Så marknadsföringen fick man sitta med sen när man kom hem, men nu är själva inlämningsuppgiften klar, så nu är det bara seminariet imorn.

Detta har vi till på onsdag, dvs att allt detta ska göras på en vecka:

Rättskunskaps redovisning
Marknadsföring seminarium
Nationella matte c
Svenska tal analys
Naturprov
Psykologi filmanalys

EN VECKA!!!!!!

Usch, tråkigt inlägg, men just nu består mitt liv av pluggg


Läskig

Braao

Sitter i skolan, har just fått feedback på projektarbetet. Blir Mvg som slutbetyg, så vi är nöjda. Nu ska jag försöka börja på en marknadsförings uppgift som vi har seminarium och inlämning av på onsdag!

Jobbjobb

Ojdå, dålig uppdatering var det här. Igår blev det jobb, (gick då upp 06.00), sen kalas, därefter hem och plugga lite, sen hem till o. Det var kortfattat av hur min dag såg ut.

Idag blir det jobb, kör stängning med madde, så det ska nog gå bra. Var ju egentligen meningen att jag skulle jobba själv från 17 och stänga själv. Men blev lite osäker på om jag skulle klara det, så nu ska madde och jag stänga, det var himla tur det.

En lugn kväll

En lugn kväll blev det, Elina var här och vi kollade lite på Talang och Panic room.

Imorn ringer klockan 06.00, så nu är det läggdags för min del!

Natti!

Ögonskuggor

Köpte med en ny ögonskugga från Face idag. Färgen heter "reality" och har en gammelrosa nyans. Kul att prova någon ny, annars använder jag alltid "vanity" därifrån som är guldig. Är inte mycket för starka färger, därför tycker jag dessa är bra eftersom det bara blir lite shimmer. Dom mörka använder jag nästan aldrig.


En ny till samlingen


Fredag

Regn, regn, regn så blir det säkert jätte fint väder imorn bara för att jag ska jobba då...
 
Idag har dagen bestått av skola, fika, en sväng på stan och lite plugg. Stannade kvar en stund i skolan för att få lite ordning på vem som ska säga vad till redovisningen på onsdag.

Ikväll blir det lugnt, börjar halv 8 imorn, så ska lägga mig tidigt. Elina kommer nog över en sväng också.

Party pix

Fick massa bilder från johanna nyss..
Lördagens partaj



Dags att gå hem? haha

Lite isolerad

Lite halvt isolerad från omvärlden känner jag mig. Men så kommer det vara till den 15:e maj. Jag och min älskade mattebok, som jag helst vill se brinna. Men lite tid för annat finns det såklart, hiho..

Nu är det dags för lite te!

Bild

En liten bild, eller ja, det är ju ganska stor i och för sig!

Arg!

Jag blir så arg!!! Sitter och pratar med Linnea om nationella matteprovet. På Wuc är det tydligen frivilligt att göra nationella, man får g ändå. Man behöver enbart göra nationella om man satsar på de högre betygen.

Men på Rudbeck hänger ALLT på resultatet man får på nationella. Man får det betyg man får på nationella som slutbetyg. Blir så förbannad!!!! Presspresspress!

Hmm

What to dooo....


Allt möjligt

Slutade tidigt idag, så skönt. Kommer alltid sluta tidigt på måndagar eftersom vi inte har något projektarbete längre. Hade tänkt skriva klart ett skolarbete om konflikter nu innan jag ska till tandläkaren. Men har jag gjort det? Svar nej!

Haha, sen har jag kommit på nu i efterhand lite småsaker som hände på valborg. Måste ha blivit lite mycket då eftersom jag hade glömt bort vissa saker. Lite kul.

Nu är det klart att baristautbildningen blir den 20:e maj i stockholm. Har egentligen naturprov då, men tror att jag skulle få göra det dagen innan. Sen drar jag till Österrike den 21:a maj. Måste även hitta någon fin klänning till bröllopet! Sen närmar sig studenten!! Det är mycket nu. Men PRIO NUMMER 1, nationella matte c 15:e maj! Dödens dag!



Några bilder från valborg, blev knappt några..


Nyvaken, pigg och fräsch dagen efter, haha!

Söndag

Något seg idag, men annars är allt bra! Gårdagskvällen blev riktigt skoj. Var först hos Johanna, sedan gick vi till Satin där det var rätt mycket folk.

Börjar jobba klockan 15 och kör till stängning. Egentligen skulle jag behöva plugga idag, men det får lösa sig på något sätt. Jag kommer i alla fall börja passet med en svart kopp kaffe för att få lite energi. Eller kanske en dubbel espresso... Får se.

En bild från igår:


Ganska trött

Hooome. Har varit vaken sedan halv 6 imorse, de ni! En lördag dessutom. Jobbade 7-15. Elina & co. kom in under tiden, sen när jag slutade satte jag mig där och käkade en grillad ost- och skinkmacka. Mycket gott.

Jag är ganska trött nu, så funderar på att ta mig ett nap. Kan hända att det blir utgång ikväll, Satin kör ju sin sista kväll.


Gårdagens partaj

Godkväll! Gårdagen var lyckad! Hade riktigt skoj faktist. Var sjukt mycket folk på frimis så det var tur att vi hade köpt förköpsbiljett, eftersom de som inte hade det kom inte in. Tog lite bilder, men har inte haft tid att lägga in dom på datorn... Kommer kanske några imorn om det blev några bra. Har inte kollat än.

Idag har dagen bestått av mys, seghet och jobb. Körde stängning så kom just hem. Ska snart gå och lägga mig för jag kör öppning imorn. Klockan 7 börjar jag! Kommer bli skapligt segt att komma upp ur sängen.

Ps. om ni inte lyssnat på låten jag la in igår så gör det snarast!

RSS 2.0