Idag och igår

Okej, en liten sammanfattning av igår och idag.


Igår var jag ledig så då låg vi vid alnängsbadet, väldigt skönt var det även fast vattnet är äckligt. På eftermiddagen kom min kusin maria, så var vi här en stund innan vi gick till east west och käkade sushi, tog även en öl på pitchers. Mycket trevligt. Kan tilläggas att det var 23 grader varmt när vi gick hem vid 23.30. Härliga kvällar nu. Idag drog vi iväg och solade en stund innan jag skulle iväg och jobba. Efter jobbet åkte oscar och jag ut till säbylund och kollade, hade tänkte bada, men ville inte bada själv eftersom han är sjuk. 

Nu ska jag sova, imorn är jag ledig, så det blir nog sol och bad. 

 


Sol och bad

En underbar dag med sol och bad. Kul att gå iväg och jobba nu..... Njaaaaaaaaaaaa. Tur att det är ett kort pass iaf.

Dumma colaflaska

Väckte lite irritation inatt. Låg och sov då jag helt plötsligt vaknade och kom på att jag glömt en glascola flaska i ismaskinen på jobbet. Jag får panik och föreställer mig en stor glasexplosion i ismaskinen så vi inte kommer kunna servera is eftersom det då skulle ligga massa glas där eller att hela ismaskinen gått sönder och jag får sparken för att jag varit för oansvarig och måste ersätta ismaskinen. Ni vet, när man är nyvaken och bara tänker oklart Så jag väcker först oscar, sen ringer jag mamma som också sov och hon blir också irriterad. Därefter ringer jag pappa som var vaken. Blev lite lugnare då, eftersom han också trodde det bara skulle bli en spricka i flaskan. Ringde till jobbet nu på morgonen och bad cissi kolla, och då låg den där, inte ens fryst. Då hade man oroat sig i onödan och väckt alla i onödan också.

Jaja, nu väntar jobb.


Nyklippt

Godkväll! Skön dag idag, speciellt skön för er som kunde ligga på en strand och sola. Själv har jag jobbat hela dagen, så jag har inte kunnat njuta av solen. Men däremot har jag tjänat lite pengarrr och det är ju inte helt fel det heller. (Försöker se något positivt med att jobba när vädret är underbart.)

Började jobba 12, innan dess var jag och klippte mig på salong Huvudsaken. Det var verkligen nödvändigt, för håret var extremt slitet.

Igår blev en lugn dag, sov ut efter helgen, solade lite och kvällen spenderades med min sötis.


Bilder från smögen

Lite bilder från smögen;

Spärrad mobil

Sådärja, nu är både mobil och simkort spärrat. Kul för tjuvarna nu då, en mycket användbar tele..

Ingen mobil!

Torsdag-söndag i Smögen kan sammanfattas med två ord: galet kul!!!!!!!!! Dock inte så kul att jag blev av med min mobil och mina pengar inatt eftesom någon tattare gick in i tältet och tog för sig. Så om ni vill nå mig får ni ringa på hemtelen tills jag fixat en ny.

Bilder kommer!!!


Mot Smögen

Sitter och väntar på att bli upphämtad. Verkar som bilen redan är proppad, så förstår inte hur mina saker ska få plats... Men vi får väl mosa in det. Jaja, smögen here we come! Ha en bra midsommar allihopa, vi hörs!


Lite packning

Har börjat packa lite smått nu inför smögen imorn. Handlat mat och sånt har jag däremot inte gjort än. Det ska göras när mamma kommer hem från jobbet. Ganska svårt att packa när man inte vet hur vädret blir. Aftonbladets väderprognos ändras typ 20ggr/dag, så den kan man inte lita på. Men vi får väl se vad som får följa med i väskan.. Bilen kommer bli proppad så det gäller att snåla lite på packningen.

Smycken

Fick med mig en hel del saker hem från stan. Till att börja med kan jag tipsa om att det är 70 procent på alla smycken på Kicks. Köpte med tre armband och tre örhängen, där fick jag även ett test på nya Boss parfymen. Riktigt god måste jag säga, den vill jag nog ha. Köpte även en tshirt och ett shimmerpuder, eftersom mitt gick sönder i resväskan hem från Österrike. Blir fint till sommarbrännan, om man nu får någon vill säga...

Satt i alla fall en stund vid slottet och solade. Skönt var det.


 

Just nu

Här sitter jag, osminkad, och väntar på att Elina ska bli klar. Ska fixa lite grejer på stan, sen blir det lite solning, där av min naturella look.

Har känt mig lite trög nu på morgonen, kroppen känns fortfarande tung och näsan är täppt. Blir en treo, sen är man nog på topp. Hörs sen!

Personalmöte och spikade midsommarplaner

Godkväll! Dålig uppdatering, jaaa. Kvällen igår spenderades med oscar, myyys var det. Väckarklockan ringde och han åkte iväg och jobbade och jag skulle på personalmöte som började klockan 8, så åkte hem och gjorde mig iordning. Det skulle egentligen hålla på en timme, men slutade med att vi satt där i ca 3 timmar. Det var uppdukat med frukost och massa gott, så där satt vi och snackade och fikade. Var ett trevligt möte. Tycker om gänget alltså! Det som inte blir så kul är att det ska skäras ned på personaltimmar från och med juli, det betyder att vi kommer vara tvugna att jobba själva mer och stänga på 30 min!!!? Idag stängde jag turbo, men det tog ändå 40 min! Så vi får se hur det går...

Föresten på onsdag börjar sommarkampanjerna med massa härliga smarrigheter. Då får ni komma förbi!

Och så är midsommarplanerna spikade. Blir att campa i Smögen! Älskar smögen, där har man varit ett antal gånger! Kommer bli härligt. Bara att hoppas på att det inte blir regn nu då!

Söndag

Har just färgat annas hår och det blev brao! Gjorde lite käk, annars inte så mycket, bara chill. Nu ska jag över till sötisen och kolla nya lägenheten :) Ciao


Fixfix

Ja, ca 2 timmar har jag suttit och ringt runt och pratat och pratat med massa. Det är nämligen midsommar som ska styras. Det är inte så lätt när det är många inblandade. Men nu verkar det som vi börjar komma fram till något. Smögen lutar det mot, camping eller vandrarhem, det är ännu inte bestämt. Det är heller inte bestämt vilka vi blir. Men men, det kan nog bli skoj!

Har kommit på att fixarrollen passar mig bra, det märkte jag på studenten och nu inför midsommar. Kanske ska satsa på att bli projektledare?


Sötis

Grannen har skaffat hund och det kan vara bland det sötaste jag någonsin sett!

Fredag!

Hm, trevligt väder vi har... Såg lite studenter på stan och jag tyckte riktigt synd om dom. Tror det var Kumla eller Hallsberg som tog studenten idag? Jämfört med dagens väder hade vi bra väder förra fredagen då vi tog studenten.

Innan jag började jobba idag mötte jag Linnea för en sväng på stan och en fika. Trevlans var det!

Nu sitter jag här, nyss hemkommen från jobbet och halvt döv, eftersom det slagit lock för vänster öra. Det var riktigt jobbigt att jobba idag eftersom ögonen och näsan rann konstant, dessutom har jag nyst ett x antal ggr. Ska nog bädda ner mig framför tvn nu tror jag.

Förkyld

Är sjuk, har åkt på en riktig förkylning. Inte är det svårt att lista ut vem som smittat heller, huhu. Men jag överlever. Imorn är sjätte dagen på raken som jag jobbar, så en ledig helg kommer sitta så fint, så fint!


Fika

Fikade med Linnea och Alex idag. En spontanfika är aldrig fel!


Espresso House, ofcourse ;)

Tisdag!

Nu har man återhämtat sig från studenten. Känns konstigt att ha tagit studenten. Det var ändå något som man väntat på i 12 år och nu är allt bara över. Hmmm...

Ingen uppdatering igår,  jobbade (började klockan 6) och var sedan med oscar. Hade ställt in mig på att käka sushi, men blev inget med det, en stooooor besvikelse. Nu är jag jättejättejätte sugen på det. 

Idag skulle jag egentligen vara ledig,  men Eve The boss ringde och väckte mig klockan 11 och frågade om jag kunde hoppa in och jobba några timmar, och det gick braao. Elina kom sen när jag slutade vid 14 och så tog vi en fika.

Pratade just med Lina, och på lördag ska hon klippa mig. Det har varit sagt några månader nu, men har liksom inte funnits tid. Men NU äntligen.


Åh, vill spola tillbaka tiden till 5:e juni

Studentbilder del 2!!!!

j
Studentplakatet



På flaket

Flaket

Hemma

Kusinerna

Abba uppträdde, haha så kul! Maria hade gjort en sång till mig

Oscar kom förbi med blommor, så söt :)


Studentmössetårta, sååklart

Sött

På frimis


Studentbilder del 1!!!


Elina och jag

Jocke, Elina och Robin

Champagnefrukost hos mig. Här utbringar jag en skål för oss alla

Martin, Robin, Lukas och Gusteeen

Happpyy

Anna, Elina och jag

SP3F

Kapple, Natalie, jag och Sara

Kjällström och jag

Jocke och Elina

Kommer sakna er

Skåål innan utspringet

Studentbilder på G

Har jobbat idag. Nu ska jag över till pappa och käka lite, sen kommer lite studentbilder! Eller lite och lite, blev rätt många!

Studenten!

Galen dag igår! Så sjuukt roligt! Ville inte att den skulle ta slut, men det gjorde den.

Klockan 7 kom klassen till mig där vi hade champagnefrukost, vid halv 9 gick vi till skolan där vi skulle fotograferas. Hade samling i klassrummet där vi fikade och fick våra betyg. Avslutningen var trevlig och jag fick ett stipendie på 3333 kr för bra prestationer i skolan och ett bra projektarbete. Riktigt skoj! Betygen jag fick är jag också nöjd med. Efter själva avslutningscermonin blev det lite frukost i matsalen med klassen och därefter utspringet. Nervösa var vi då, men riktigt kul var det! Paraden och flaket över stan var också så sjukt kul, riktigt lyckat. Dock var det lite kallt, men inget regn som tur var.

Åkte hem och mötte upp släkten där vi åt och fikade. Ville inte åka därifrån för det var så trevligt. Men vid 19.30 hade vi bestämt att möta upp klassen och gå till Frimis tillsammans. Frimis var riktigt skoj, som allt annat under dagen. Efter Frimis ville oscar gå hem, men jag lyckades övertala att gå till Stadsparken en stund och kolla, men blev inte länge eftersom det var så sjuuukt kallt. Var glad att jag hade dunjackan. Vid 03.30 var vi hemma och sov till typ 14.

Åååh, vill spola tillbaka tiden. En av de bästa dagarna, heeelt klart!

Mer bilder kommer!

STUDENTEN IMORN!

Tjohoo! Sjukt kul hade jag igår! Imorn är det studenten!!!!!! GALET, fattar inte!

Imorse när jag vaknade var jag extremt pigg, hahaha stackars oscar. Brukar ju vara tvärtom. Var så glad imorse, och idag har vi varit och handlat och förberett inför imorn! Champagnefrukosten kommer vara hos mig, samling är klockan 7.

Onsdag!

Dålig uppdatering, inte brao! Har inte funnits tid för the blogg.

Idag var det teknisfighten och vår klass tog hem segern över hela skolan! Mycket bra jobbat, priset var en ca 2kilos godispåse, som just nu befinner sig hemma hos mig. Den ska vi ha till champagnefrukosten på fredag!

Ikväll styrs det utgång, lite pepp inför studenten!!!


Måndag

Idag gjorde man en snabb stängning. Har aldrig stängt så fort, var därifrån 21.45. Började jobba 15, innan låg jag och anna i parken och solade. Jäkligt skönt, eftersom jag inte kunnat sola på hela helgen.

Studenten på fredag och vädret ser inte ljust ut. Så triiiiiiiiiiiiiiiiist.

RSS 2.0