Teneriffa!

Sådär ja, nu har jag packat ner det mesta. Antagligen för mycket, som vanligt. Men bättre med för mycket än för lite enligt mig. Vi åker från Örebro, så det är ju skönt att slippa ta sig upp till arlanda.

Ska bli skönt att komma iväg en vecka, men vad som är mindre skönt är att vi har prov direkt när vi kommer hem, så blir tvungen att plugga lite där nere. Men men, det ska nog gå bra.

Vi som åker är jag, Elina och våra mammor (Gunilla och Gunilla). Elinas mamma fyller nämligen 50 och jag 19!

Nu får ni ha det så bra här hemma, och glöm för sjutton inte att jag fyller år på torsdag!!! ;)

Ps. Kameran är såklart med.

Lördag!


Idag har det varit fullt upp, så fullt upp att jag inte hann ut till Marieberg för att köpa min hawaiian tropic. Får springa in dit imorn innan vi åker till flygplatsen.

Ikväll blir det att packa. Har inte ens börjat än, seg som man är.
 

Ikväll

Ikväll blir det en hemmakväll. Många ska ut och festa men eftersom jag är lite halvkrasslig stannar jag hemma och tar det lugnt istället. Måste upp tidigt imorn också, för vi har en del att fixa.


Lär er skilja på "mitt och ditt"

Gick en sväng på stan idag, växlade pengar och köpte lite saker. Brukar ju vanligtvis inte skriva om vad jag shoppar och så, men funderar på om jag ska lägga in en bild på en tröja jag fick med mig hem idag, bara för att jag är så extremt nöjd över den!

Var även inne på Debut en sväng och kollade jeans. Är sugen på att köpa ett par nya eftersom jag i stort sett bara tycker om ett par jeans just nu, och det är mina Nudie. Men ska kolla nere på Teneriffa om jag hittar några där. Elina och jag stod även och snackade lite med den trevliga tjejen som jobbar där inne. Har inte skrivit om det i bloggen, men förra veckan när vi var där inne så skedde det ju en stöld, så vi hörde lite om hur det hade gått och så. Ena killen hade kommit tillbaka med mobilen, men hon fick inte tillbaka pengarna som de snott. Usch, man blir så arg! Jävla tattare som inte kan skilja på vad som är "mitt och ditt".

Vet inte om de fick med sig kläder, men det skulle inte förvåna mig. Då ska de gå i märkeskläder och låtsas som de haft råd med det! HAHA, så skrattretande. Klart man fattar att det är snott.


Torsdag!

Nu har man åkt på en rejäl förkylning igen. Sådär lagom till helgen när vi ska till teneriffa. Kul. Verkligen.

Idag hade vi marknadsföringsprov och jag kan inte säga hur det gick, för det vet jag inte. Hade sjukt ont i huvudet men jag får hoppas att det inte påverkat min prestation allt för mycket.

Imorn har vi labb och då ska vi skära i grishjärtan. Hoppas man får ha plasthandskar, för det kommer ju bli lagom äckligt. Kommer ihåg när vi skar i koögon på högstadiet. Usch.

Förövrigt är det en vecka tills jag fyller år idag.

Glassss


Jag är dödssugen på glass och har varit det i tre dagar nu. Lika sugen som jag var på sushi för ett par veckor sedan. När man gått med suget i tre dagar måste man bara ha det, då kan man inte stå emot längre! Haha.

Sushi tycker jag ju om, så det kanske inte var så konstigt att jag blev sugen på det. Men glass däremot tycker jag egentligen inte speciellt mycket om, bara ibland på sommaren. Men nu har jag helt plötsligt blivit dösugen på det. Mystiskt.


En liten miss

Vilken miss man gjorde imorse då. Hade kollat det gamla schemat och trott att vi började 9.25. Men fel var det så vi började inte förän 10.30, men satt i skolan och pluggade lite.
 
Hade körlektion nu på eftermiddagen och det gick väl men jag måste träna mer på parkeringar.

Imorn är det prov i marknadsföring så det är väl bara att dyka ner i marknadsföringsboken och plugga nu.



My perfect life


Så var ännu en dag avklarad. Nu ska jag lägga mig och kolla Victoria Silvstedts nya reality show, "My perfect life", sen ska jag sova. Victoria och hennes överdrivna svengelska kan ju vara rätt underhållande att titta på. Själv tycker jag hon känns väldigt överdriven men hon har ju kommit långt på sin image, så det är ju bara för henne att köra på som förut! Man kan ju inte säga annat än att hon lyckats med det hon gjort. Dessutom spelar hon nog bara på sin "dummablondinlook", tror nog hon är rätt skarp egentligen.

Jag föredrar stilrent!

Kul att sluta vid 17.30 på tisdagar. Har också kommit på att jag kanske är dum som valt keramik eftersom jag troligtvis inte kan få mvg i det. Jag är en mer teoretisk person, så är det bara. Dessutom föredrar jag stilrena prylar som inte har en massa onödiga krusidulldetaljer på och då anses man tydligen inte som kreativ. Synd för mig, eftersom betygen tydligen sätts utifrån hur kreativ läraren anser att man är.

Men jag ska göra så gott jag kan!

Vill ha!

Alla pratar så gott om Ghd plattången. Vill också ha en sån! Men 2000 spänn känns lite väl saftigt för en plattång.

Nitton93

Idag hade vi möte med Nitton93, sista projektet har ju dragit igång nu. Projektet går ut på att göra en företagsanalys. Ser inte fram emot det, men det är bara att göra det bästa av sitationen! Fick ju klart MVG på projekt 3 så gör vi lika bra ifrån oss får vi nog det som slutbetyg. Mötet tog ca 2 timmar och vi gick igenom organisationen inom företaget.


PS

Ibland är det kul att leka lite i photoshop. Bara bilderna inte blir för "fixade". Här är en fixad och en helt orörd bild från i fredags.




Btw, idag har jag varit effektiv. Gjorde klart grunden för svenska uppgiften som ska lämnas in på fredag(!) och så har jag gjort ett teoritest! Sen om jag läser ett kapitel i marknadsföringen, ja, då ligger jag enligt min planering.


Höjden av tråkighet

Sitter här och skriver på en svenska grej men tog mig en paus nu. Skrivuppgifter är inte min grej, jag föredrar prov. Så någon journalist kommer jag antagligen inte bli. Inte det att jag är dålig på att skriva utan jag tycker bara det är så sjukt tråkigt. Därför är det lika bra att få denna uppgift överstökad så man slipper gå och tänka på den.

Finns inget som är så skönt som den lättnad man får då man gjort klart en skrivuppgift. Enligt mig dåra!

Min lördagkväll

Elina och gunilla var här en sväng ikväll. Käkade tacos och planerade lite inför nästa helg. Vill till värmen nu!! Hoppas det är fint väder, då jäklar ska det stekas på. Måste köpa Hawaiian tropic också.



Vad man borde göra

Utgång på fredagen + plugg på lördagen = Ingen bra kombination!

Borde läsa lite på marknadsföringen men jag orkar inte!! Dessutom BORDE jag också plugga teori. Men "borde" är inte samma sak som att göra det.

"Borde", vilket fult ord egentligen...

Borde borde borde, hah.

Fredag och party

Var en rätt trevlig kväll igår. Var nästan tomt på Klaras, men av de som var där, kände jag en hel del faktist. Så det var helt ok ändå.

Ikväll blir det lite planering inför teneriffa nästa helg.


Grannar

Kom just hem. Har vart och fixat lite inför ikväll. Blir förfest med massa folk hos Oskar, sen Klaras. Var ett tag sen vi var ute nu, senast var annandagen, så ikväll är det dags igen!

Riktigt kallt är det idag, mina tår höll på att frysa sönder. För kallt för att gå hem så tog bussen från stan för att åka två hållplatser.

BTW, igår kväll upptäckte jag att grannarna över har sovrummet över mitt. Tyckte mig höra att det gick rätt vilt till när jag försökte sova. Haha, lyhört hus med andra ord.

Äpplen

En tavla som jag har målat, (2006)

Halkan

Hello! Hade halkan idag och det var rätt skoj! Man insåg ju verkligen sina begränsningar. Skulle inte vara kul att få en riktig sladd ute på vägen. Då är man nog ganska chanslös tyvärr.

Balklänning

Gick en sväng på stan och kollade balklänningar idag. Jag har en bild i huvudet på hur jag vill att den ska se ut men hittade ingen som matchade det. Vi får väl se vad det blir..

Började ju med rättskunskap idag, det kan nog  bli lite intressant.


Den lilla lagboken

Onsdag

Hej på eer! Börjar 12.15 så ska snart iväg till skolan. Har bara en lektion och det är rättskunskap. Nytt ämne som börjar idag! Hoppas det blir intressant. I eftermiddag har jag en körlektion och imorn har jag halkan. Seg man har varit, med tanke på att jag fyllde 18 för ett år sedan! Men bättre sent än aldrig.

Hörs sen

Bilder från förr!


Känner ni igen oss?
Vi fann varandra tidigt och sen har det har alltid varit vi. <3

Mamma och jag, 1992-93 nångång

Perfekt

Tog mig ett nap förut och det gjorde susen! Fick sedan energi till att skriva klart en marknadsföringsuppgift som ska lämnas in på torsdag.

Trött!

Trött och illamående är precis vad jag är nu. Kunde inte somna förän vid 2 inatt och klockan stod på ringning 5.30 imorse, hade tänkt att snooza till 6 men kom inte upp förän kvart över. Sådär tidigt har jag inte gått upp på hur länge som helst eftersom vi haft sovmorgon varje dag. Men idag var det upprop för de nya iv-valen och det skedde klockan 8. Jag har keramik på risbergska. Tur nog ska vi inte ha lektion på måndagmornarna utan vi ska istället förlänga tisdagslektionerna. Sköööönt!


Busis kunde sova igår, men inte jag

Inget kakmonster här inte

I'm back. Trevligt kalas med riktigt mycket folk. Serverades massa sötsaker. Själv har jag aldrig varit så jätte mycket för fikabröd, kakor, tårta och sånt och det är ju iof rätt bra! Däremot är godis något som faller mig i smaken och det är ju mindre bra. Men tårtan idag var helt ok. Det var sån här med choklad över och päronsmak inuti. Det roligaste idag var när patrik, 1,5 år, tog tag i en annan liten tjej som är runt 1 år och pussade henne på munnen. Hahah, så sött.

Kalas idag

Dålig uppdatering igår. Var på aif cupen med lite folk och kollade. Sköllersta vann och det var ju helt ok med tanke på att de är sponsrade av Nitton93, som är vårt fadderföretag. Det var i alla fall en trevlig dag.

Idag fyller min kusin Veronika 24 så vi ska iväg och fira henne i eftermiddag.

Lugn kväll

Kom just hem från linda. Blev en lugn myskväll, käkade räkor och kollade film. 


Imorn är lördag och det innebär, INGEN väckarklocka! Gonatt

Intressant

Har kommit på mig själv med en sak. Och det är att jag tittar väldigt mycket på omgivningen när jag ser bilder på folk. Alltså hur rummet ser ut i bakgrunden, tex: inredning, typ av golv, om det är parkett, kakel eller korkmatta, tapeter, och i kök kollar jag hur luckor och sånt ser ut, osv.

Inredning är rätt intressant, inte för att jag själv är särskilt bra på det. Men det skulle vara roligt att lära sig mer om det. Fast mitt val av tapet i mitt rum slår allt. I stort sett alla som sett den påpekar hur fin den är. Den är väldigt speciell.


Exempel: Här lägger i alla fall jag märke till att köket är snyggt. (Hos Anna)

Stickigt

Det är granbarr överallt. Kände nyss att det stickte till i tröjan, och vad var det då? Jo, ett litet granbarr. Idag är det fredag och jag har en lektion som börjar 13.15. Ska ha ett bokseminarium, och det här seminariet är rätt avgörande. Men innan det ska jag iväg och käka.

Nästa vecka börjar nya schemat gälla, tycker det är sådär. Förra terminen hade vi sovmorgon varje dag, nu är det lite sämre tyvärr.

Hoho


Lägesrapport: Känner mig fortfarande lite halvdan

Mår inge bra

Idag mår jag inte bra alls. Men ingen idé att vara hemma eftersom vi har 1,5 timmes matte. Missar för mycket då. Har tagit alvedon så jag borde klara två lektioner. Sen ska jag hem och vila. Hörs sen!

Grammisgalan

Var på Marieberg en sväng idag, köpte inget speciellt  förutom lite tråkiga nödvändigheter. Nu ska jag återgå till grammisgalan. Fast klockan 21 ska jag nog kolla lite på filmen på femman, "Vit oleander". Har nämligen läst den boken förstår ni. Btw så hoppas jag nog att Kleerup får pris för årets låt.

Tjing

Back in school

Så var man back in school. Inte för att vi hade så seriösa lektioner idag, men ändå.


mmm marknasföring

Förkylning på G?

Det sticker i näsan, kliar i halsen och så har jag gått och nyst hela dagen. Känns som en förkylning är på G. Men lika bra att den kommer nu för då hinner jag nog bli frisk till den 25:e, då jag, elina, mamma och elinas mamma åker till Teneriffa.

Förövrigt är min dygnsrytm lite knepig nu. Men så blir det ju alltid på lov. Kommer antagligen inte kunna somna ikväll, så kommer nog vara död imorn när klockan ringer runt halv 8.


Bojkotta cirkus!

Såg att det är cirkus på tv. Cirkus är något jag anser vara djurplågeri. Ska ALDRIG sätta min fot på en cirkus där djur är med. Fyfan, det gör mig så förbannad. Det ligger inte i djurens natur att vara fångar och resa land och rike runt för att uppträda för en massa människor. Och speciellt inte elefanter som enligt forskning är väldigt kloka. Tycker så fruktansvärt synd om dom!

Jag har alltid varit väldigt mån om djur och jag är absolut emot djurförsök. Och till de som anser att man kan testa på djur för att de har mindre hjärnkapacitet borde teoretiskt sätt även vara för att man kan testa på utvecklingsstörda människor.

Det är min åsikt.

Hemskt

Framtidstankar

Stannade hemma igår. Var för trött för att göra mig iordning och åka iväg sådär sent. Så det var lika bra.

Idag är sista lovdagen, sjukt trist. Men nu är det bara en termin kvar så man får se till att göra det bästa av situationen. Måste köra stenhårt. Även fast jag troligtvis inte ska börja plugga direkt efter studenten har jag i alla fall tänkt söka in till några olika kurser. Det jag tänkt söka tror jag är jurist programmet och civilekonom programmet i Uppsala och Örebro. Mäklare är bara kanske och då blir det i Gävle eller Karlstad. Måste även söka extrajobb nu i vår och fundera på om jag kanske vill åka till London sen nångång. Usch, får panik på framtiden. Vet inte vad jag vill?


Tonight

Tänkte hänga med elina och oskar till max ikväll och kolla VM finalen. Blir nog en del folk där, så det kan ju alltid vara trevligt. Sista dagen på lovet är det ju imorn också, så då får man passa på att ha trevligt ikväll. Frågan är bara hur man ska orka hålla sig vaken?


Massage

Kom just hem från massagen. Gjorde ganska ont uppe vid skulderbladen så ska komma tillbaka om ett par veckor och få massage igen. Passade även på att övningsköra lite. Nu är jag dödshungrig! Uppdaterar sen.


Tipss

Ett ordspråk som är rätt bra och passande just nu: Man kan inte ha kakan och samtidigt äta den. Även fast det i många fall är lockande.

Imorn ska jag och mamma gå och få massage och det ska bli så skönt så!





Mys

Ikväll är det popcorn och film. Mysigt värre, speciellt när man vet att det är 15 minus utanför!


Hår

Idag ska det slingas hår, men inte på mig utan på anna. Lite läskigt är det eftersom hennes hår är ganska mörkt. Men blir det fult får vi ta till en lösning.

Mitt egna hår är jag ganska nöjd med nu. Det är lagom, inte för mörk och inte för ljust. Tycker jag passar bäst i det.

Sushikäk

Kom hem för en liten stund sen. Blev sushikäk med lite folk, sedan kom det ännu lite mer folk som började festa till. Blev dock lugnt för elina, anna och mig. Men det var trevligt.







Ikväll

Ikväll styrs det sushikväll hos oskar! Gott ska det bli. Annars lugnt.

Lite mer bilder


Såhär glad var jag när jag producerade nyårsefterrätten

Anna och Elina stod för käket. Det blev ett smarrigt resultat

Och Evelina stod för.. Sällskapet under matlagningen! Haha

Idag

Känner mig lite mör i benen, åkte ungefär 1,5 mil idag. Härligt väder var det.


Pappa

Skridskor

Sitter här och lyssnar på The Killers och laddar för skridskoåkningen. Ska snart ut och åka långfärdsskridskor, har inte åkt på ett par år så det kan ju vara intressant att göra ett försök idag.

Här är en bild från nyår..



Pizzadagen

Idag har man inte gjort särskilt mycket. Käkat pizza har jag gjort. Nyårsdagen är tydligen den dagen då flest pizzor säljs och det kan man ju förstå.

Nu tror jag att jag ska lägga mig i sängen och kolla på film. Är skapligt seg. Imorn ska nog jag och pappa ut och åka skridskor.

Nyår

Roligare nyårsafton har man ju haft. Till en början var det rätt mysigt. Men sen när man blir beskylld för något man inte gjort blir man ju bara förbannad. Och sen när andra vänder sig mot och är allmänt otrevliga blir man ju också besviken. Men men, åkte in till stan sen med eve och elina. elina och jag åkte vidare en stund, men det blev inte så mycket med det så tog taxi hem och var hemma vid halv 3 ungefär.

Bilder kommer kanske sen.


RSS 2.0