Min tekanna

Vad tycks om min blivande tekanna? Har inte börjat på pipen än och handtaget är inte heller riktigt klart..
Det tar sin lilla tid.


Skönt med sommartid

Skönt att komma hem en tisdag och det fortfarande är ljust ute. Gott med sommartid.

Mjukiskläderna är redan på.. såklart. Att gå i jeans hemma funkar inte. Nu blir det lite psykologiplugg, har seminarium på fredag.

Lite sommar var det här ja

En bild från i somras

Tråkigt

Nu mår jag mycket bättre och har skrivit det mesta av marknadsföringsuppgiften. Jag är allt annat än nöjd med resultatet, men orkar inte göra något åt det. Det här var den tråkigaste och svåraste uppgiften vi fått inom marknadsföringen och nu återstår en muntlig presentation samt en skriftlig reflektion över de andras arbeten.

Sjuk

Ingen uppdatering igår och det har sin lilla anledning. Blev nämligen sjuk efter att jag kommit hem, kunde inte behålla nåt jag ätit eller druckit och låg i sängen hela dagen. Gick och la mig 20.30 och sov till 9.30 imorse, dvs 13 timmar. Antagligen magsjuka? Idag mår jag lite bättre men har absolut ingen matlust så energinivån är lika med noll. Inte bra, jag som är tvungen att plugga på marknadsföringen. Vet inte riktigt hur det ska gå till...

Hm

Lockigt eller rakt hår ikväll....?

Köpt

Igår köpte jag en pläd. Haha, inte likt mig att lägga pengar på såna saker, men den här pläden går inte att beskriva i ord hur mjuk den är. Den är i alla fall från den relativt nyöppnade butiken Chilli vid Marieberg. Det var kampanjpris så nu kostade den bara 200 istället för 400. Extremt mjuk är den i alla fall.


Fredagen

Hej! Blev en lugn kväll hos anna igår. Kollade på let's dance och så. Var lite sugna på att gå ut, men valde att ladda inför ikväll istället.

Under dagen hade vi prov i rättskunskap och sen var en del av killarna med och spelade en cup på Wuc så var där och kollade en stund. Detta för att dom varit övertaggade hela veckan och laddat inför det, så det var lite kul att se även fast dom inte tog sig till final....


Gympaskor

Idag har jag köpt ett par adidas gympaskor. Äntligen har jag ett par sköna skor som jag kan ha när jag tränar eller är ute och promenerar. Inte för att jag tycker den sortens gympaskor är snygga, men sjuukt sköna är dom.

Fyrmanstvist

Ganska onödig skoldag idag, gjorde knappt något. Under de sista lektionerna satt jag, elina, anna och robin och spelade fyrmanstvist. Gick bra i början för Elina och mig då vi vann med 13-1. Andra omgången blev det mer jämnt och vi förlorade med något poäng. Ganska roligt spel faktist.

Nu på eftermiddagen har jag pluggat på rättskunskapen. Har nämligen prov i det på fredag. Så har i alla fall min dag sett ut hittills, och nu ska jag ladda inför ett 70 minuters spinningpass.

Bilderr

Idag hämtade vi ut studentmössorna, så vi var tvugna att testa!




Testat

Detta ska göra håret rakare. Verkar fungera- lite i alla fall.


En skön söndag!

En riktigt skön söndag! Tog det lugnt med Anna hela dagen, var en sväng på Ica Maxi sen tillbaka hem där vi la oss i varsin säng och läste tidningar, sov och lyssnade på musik.

Nu kom jag just hem från ett spinningpass med kapple, riktigt skönt var det!

Bilderna från i fredags kommer, antingen ikväll eller imorn. Nu ska jag kolla på Gossip Girl.

Hörs sen

Fredagskvällen

Galen kväll igår! Riktigt skoj hade jag förutom en sak hände. Kvällen började i alla fall hos Robin som fyllde 20 och där var det trevligt. Vi åkte sedan till Klaras och där var det också skoj förutom att det hände en liten grej, men när det lugnade ner sig fortsatte kvällen och vi hade riktigt skoj. Det togs en hel del bilder som jag lägger in senare.

Äntligen helg!

Skönt med helg! Elina och jag har varit ute vid Marieberg och fixat lite saker, dels inför ikväll och lite annat smått och gott. Elina fick även sin första tur i vår nya bil, kommer bli fint i sommar när man kan caba ner.

Nu ska jag se om jag kan slänga ihop något ätbart för Geisha chokladen känns inte allt för nyttig.


Elina inne på sötvaruhuset
Där finns det godis kan man säga.

Gonatt

Trött, jotack. Körde dock lite för slappt idag, blir annat på söndag. Nu ska jag ta mig en dusch, sen ska jag gå och lägga mig. Gonatt!

Kusindag

Jag har nog världens bästa kusin. Hon får mig alltid på bra humör och vi har alltid haft så kul ihop. Den senaste tiden har vi inte träffats så ofta men vi vet alltid att vi finns där för varandra. Hur som helst så var hon i Örebro idag så vi passade på att träffas för hon flyttar till Mallorca på söndag. Gick och åt och tog en sväng på stan, jätte mysigt.

Nu är det dags för mig och kapple att ladda för ett spinningpass. Hörs sen!

PS, idag skrev vi klart projektrapporten. Underbart!


Bakning pågår

Fick en impuls att göra maränger...Såhär såg det ut nyss, hur resultatet blir efter ugnen återstår att se...

Inköpt

Inköpt idag;

Spinningkort på friskis i 3 mån, (Kapple köpte också och Kajsa ska köpa, minst två gånger i veckan ska det spinnas)


marknadsföring

Sitter i skolan och ska skriva om butiksplanering. Ganska intressant faktist. Främst hur man påverkas utifrån placeringen av varor i en butik.

Tisdag

Tisdagar är lika med långa dagar. Slutar vid 17.30 och då är man skapligt trött när man kommer hem. Fortsatte med min tekanna på keramiken och när det går bra är keramik rätt skoj faktist.

Förövrigt vill jag verkligen börja köra spinning regelbundet, för det funkar inte att träna såhär lite. Snacka om att man fläskar på sig.

Min första bil

Kollade lite i ett fotoalbum och hittade denna bild. Denna elbil fick jag när jag fyllde 5 om jag inte minns helt fel.

Tvättning pågår

Hårspray

Undra om den här sprayen är bra? Blev lite sugen på att testa den nu. Läste nämligen i frisör-Bobbys blogg att denna spray ska vara bra när det gäller volym och hållbarhet. Och när det gäller hårprodukter är jag som jag är... Kan inte få nog av det. Letar ju efter mirakelprodukter.

Klänningar

Ska ju på bröllop i Österrike i maj så kollar runt lite efter någon klänning som man kanske kan ha då. Men hittar inga som faller mig riktigt i smaken. Här är några som jag tycker är ganska fina, men ingen direkt Wow-känsla. Vet heller inte vad dresscoden är än, så får vänta innan jag köper någon. Finns ju en butik längst in på Oscar C som säljer festklänningar, får kika in där.

Spinning

Sitter hos pappa. Ska snart ta bilen och åka och hämta anna. Vi ska köra ett spinning pass på friskis. Har försökt få tag på Lina ett X antal gånger för jag vet inte om jag ska köpa medlemskort idag eller om jag ska vänta så att vi köper samtidigt för att dom ska gå ut samtidigt. Så ser denna söndag ut i alla fall. Kommer antaligen känna mig död i kroppen sen.

Dyraste salladen jag ätit

Igår åt jag den dyraste salladen jag någonsin ätit. Vi hade inte ätit något sen vi kom och båda va sjukt hungriga. Och vi hittade inget passande matställe. Så gick vi in på Gallerian och hittade ett ställe med Ok priser, men det var sån kö. Sedan såg vi ett annat ställe på håll och sa till varandra att där äter vi vad det än är för ställe! Jag var sjukt sugen på Ceacarsallad och 122:- fick jag betala! Riktigt saftigt pris för en sallad tyckte jag. Men riktigt god var den och det var ju tur det.

Den kanske inte ser så god ut här, men det var den.

Stockholm och melodifestivalen

Heej! Blev ingen uppdatering igår. Var i stockholm med anna hela dagen och kvällen spenderades framför tvn och melodifestivalen. Köpte ett par ljusa chinos och hårförlängning som jag kanske ska ha till studenten. Hittade ingen studentklänning, så kommer troligtvis ha den som jag köpte förra veckan.

Melodifestivalen var bra! Jag hejjade främst på Måns men också Alcazar och Malena Ernman. Vet inte om ni minns, men vi var ju på Malena Ernmans konsert här i Örebro i höstas med iv-valet. Den människan har sån utstrålning och är jätte duktig så det var bra att hon vann!


HELG!

Nu är jag glaad! Det är helg och psykologiprovet är gjort! Idag tänker jag inte plugga nåt! Så underbaaart. Imorn är det stockholm som gäller.

Idag planerade vi lite inför studenten. Längtar. Champagnefrukosten med klassen kommer troligtvis vara hos mig i trädgården. Passar bra eftersom vi har en stor trädgård och så är det relativt nära till skolan. Sen kommer vi antagligen ha ett partytält uppställt ifall det skulle bli dåligt väder. Vi kommer beställa frukost från café Java eller Wasa eftersom en i min klass familj äger det. Sedan kommer vi beställa frukter och sådant från axfood grossist.

En snygg bild

Jag är för trött för att blogga. Skolan och plugget suger verkligen energi ur en... Imorn är det psykologiprov och det ska bli så skönt att få det gjort. Brukar inte känna sån här ångest för ett prov, men det är väl för att det är första provet inom psykologin och att jag har så höga krav på mig själv.

I helgen blir det i alla fall Stockholm med anna, det ska bli skoj.

Aja, för att kompensera den dåliga uppdateringen kan ni få en gammal rolig/läskig bild på jocke och robin.


"Kom till pappa-minen" Haha

Till håret

Kunde inte låta bli..

Halva priset på Fudge produkter på salong Huvudsaken

UF mässa

Idag var det UFmässa och vi tog oss tid till att gå och titta. Det var riktigt mycket folk där, så det var trevligt att träffa en massa man inte sett på länge. Eve, Anna och Malin säljer fina armband och dom kan ni hitta här!

Hade även keramik idag och det var faktist ganska kul idag. Just nu håller jag på att göra en tekanna.

Måndag


Känns som livet just nu till största del består av plugg, plugg och plugg. Psykologiprov på fredag, ca 70 sidor. Jätte mycket olika saker att hålla reda på. Men det ska väl gå. Fick tillbaka naturprovet idag, gick bra faktist, 35/40 blev resultatet så det var helt ok.

Imorn är det tisdag och keramik. Usch för keramiken, det är inte alls min grej. Dessutom är det UFmässa och det skulle vara kul att gå och kolla. Men vet inte om jag kommer hinna för jag kan inte missa någon lektion imorn. Så typiskt.


Gonatt

Lite sol och bad hade inte varit helt fel.

Tvn:s dag

En lugn söndag har det varit. Var hos farmor och sen har anna vart här en stund nu ikväll. Skulle egentligen plugga, men det blev inte så mycket med det. Får ta tag i det imorn.

Söndagar är tvn:s dag:
Gossip girl
Mia och Klara
Beck


...

cut the cord


Jag är en bit på väg.

Min nya älskling!

Ny familjemedlem! Denna köpte vi idag och den kommer passa riktigt bra i sommar! Den ena nyckeln är min, den andra är pappas. Kan det bli bättre?




I fredags!

HEJ! Dålig uppdatering igen, inte bra det här.

I fredags blev det utgång till Klaras. Först förfest här med Anna, Emmy, Vickan, Kjällström och Barken. Det var trevlans. Gick sedan till klaras och det tog sin lilla tid att komma dit. Klaras var ok förutom vissa saker som drogs upp. Och den kvällen var jag glad att mina vänner var så stöttande, det behövde jag. <3

Två bilder togs och det var dessa, inte sååå nyktra kanske?

Sego


En bra dag!

En riktigt trevlig dag idag! Efter universitetet åkte jag, elina och anna och käkade på La baguette, och det smakade riktigt bra. Därefter mötte jag Lina så gick vi en stund på stan innan vi gick och fikade. Man måste ju uppdatera varandra om vad som händer eftersom vi inte ses så ofta! (Och då får man ju reda på ett och annat om vissa personer och jag kan ju säga att vissa aldrig slutar att chockera. Att vissa liksom lyckas linda massa personer runt sina fingrar, det är sorgligt och skrämmande på samma gång!) Sen kom i alla fall Emelie och gjorde oss sällskap, därefter blev det en till sväng på stan.

Köpte med en fin studentklänning hem, är dock inte hundra på om jag ska behålla den...

Sen så ska troligtvis jag och Lina börja på spinning och det ska bli riktigt skoj!


Universitetsdag!

Godmorgon! Idag är det universitetsdag och vi är lediga från skolan. Meningen är att vi ska gå och lyssna och lära oss mer om de program vi är intresserade av.

Jag tänkte lyssna på jurist och civilekonom och det ska även caroline i min klass så vi ska åka dit tillsammans. Hoppas man får lära sig lite mer. Drömmen vore ju att man blev helt på det klara med vad man vill läsa vidare till sen.


Nyttig vs. Onyttig

Först var man lite nyttig, sen blev man lite mindre nyttig....

Hårtips

Ni har säkert ett torrschampoo från Le Stafford hemma, OM inte, har ni missat något! Hur som helst vill jag tipsa om denna, alltså torrschampoot från Lee Stafford i den lila burken, som enligt mig är klart mycket bättre än den rosa.


Vill duscha

Kom hem från gymmet för en stund sen och nu skulle jag ta mig en dusch, och vad möts man av då? Jo, varmvattnet är avstängt i.g.e.n. Så nu får jag sitta här som ett svetto. Förra gången det var avstängt sattes det på runt 22, hoppas det inte dröjer lika länge idag...

Godnatt

Jag ber om ursäkt för dålig uppdatering idag. I'll be back tomorrow.

Tänkte bara säga gonatt till er. Ni kan få en gammal bild också..

Puss

Bilder!

Förde över lite bilder från mobilen...

Hemmagjord
 (I bakgrunden ligger den mycket smarriga chokladen)

Kunde inte hålla mig, använde dom lite i söndags

Rättskunskap

En jobbsökande caroline

Godkväll! Slutade lite tidigare från skolan idag, eller jag och elina gjorde det för vi hade lite att fixa med. Jag skulle möta mamma för att fixa lite saker och elina skulle till sjukan.

Har även lämnat in ett par sommarjobbsansökningar idag, inte för att jag tror att det kommer bli något resultat, men man kan ju alltid hoppas. Och vill ni veta vad jag bygger detta antagande på? Det kan jag tala om, fick nämligen reda på att Lagerhouse ute på Marieberg fick in runt 1700 jobbansökningar inför deras öppning.


Beck & varma mackor

Söndag, usch ångest. Hatar söndagar. Det enda bra är att det är bra program på tv. Nu närmast väntar Beck och till det blir det te och varma mackor.

Ny släktmedlem

Idag har jag vart på kalas hela dagen. Mormor fyller år så vi har firat henne. Först massa mat på en herrgård, sen hem till dom för att fika och så. Trevligt var det. Fick även träffa mitt nya kusinbarn, Amanda, 10 dagar gammal. Så liten och så söt.

Betyg på filmen

Filmen var riktigt bra! Var rätt länge sen jag läste boken, så kommer inte ihåg allt i detalj. Men jag tycker nog de lyckats bra med filmatiseringen. Blir 4/5 stjärnor enligt mig. 

Nu ska jag sova, gonatt!

Ps. Bjuder på en bild som jag just hitta. Inte för att den har något med inlägget att göra, men tyckte vi såg så fokuserade ut på den bara.

RSS 2.0