Låttips!

Ska möta Linda kvart i 9 vid bion, så nu sitter jag här och har lite tråkigt. Därför tänkte jag tipsa er om en partylåt så länge!
 
Flo rida feat. Ke$ha - Right round

Bio ikväll

Godkväll! Måste bara säga att Busan var så himla go förut. Hon satt här i mitt knä och så satte jag på en fågelfilm på youtube till henne, och det var väldigt intressant tyckte hon.

Hur ser kvällens planer ut då?
Jo, det blir bio med kapple. Män som hatar kvinnor. Förväntningarna är höga i och med att boken var så bra. Hoppas på att inte bli besviken. Eftersom den hade premiär igår, var det inte de bästa platserna vi kunde välja på, men det får duga åt oss.

Efter bion får vi se vad som händer...

Namnsdag

Idag har jag namnsdag. Heter nämligen Maria i mellannamn, så mamma hade vart och hämtat ut paketet med converse skorna till namnsdagspresent. Hel vita är dom, så lär ju vänta tills det blir lite mer vårväder innan jag kan använda dom.


HELG

HELG! Skönt kan man säga. Lönehelg är det också, iiinte för att jag har något jobb just nu, men ändå. Lämnade in en sommarjobbsansökan idag, men det är svårt att få jobb nu alltså. Och utan kontakter går det definitivt inte. Får jag inget jobb efter studenten känns det som att jag lika gärna kan börja plugga direkt. Får see.

Fredag idag, och vad händer då denna fredag?? Blir nog utgång, inte för att jag är särskilt pepp nu, men man kanske blir? Thao eller Klaras... Det återstår att se.

Och Eve, om du ser det här, RING!

PS. Var ju hos tandläkaren och allt såg bra ut. Dessutom var det sista gången det var gratis eftersom jag fyller 20 nästa år. Då är man vuxen..

Tjing


Tandläkaren imorn

Blää för natur. Läste lite sen la jag mig i soffan och kollade på tv i stället. Är sovdags snart för jag ska nämligen vara hos tandläkaren kl 7.55 imorn(!!). Det kallar jag tidigt. Menmen, det ska nog gå bra. Har aldrig haft hål tidigare så jag hoppas jag inte har det nu heller.

Natti


Torsdag

Trött, tröttare, jag. Men förkylningen är i alla fall lite bättre nu och skönt är det. Har förtillfället pluggpaus, annars sitter jag vid köksbordet och pluggar på naturkunskapen. Jag kan ju säga att naturkunskap ligger långt ifrån det som intresserar mig. Men det är inte så konstigt eftersom jag går sam-ekonomi och inte natur. Men ska ändå försöka få mig ett Vg i den kursen. Ett G känns inte ok för mig.

Hur som helst, så har den här veckan gått fort. Hade matte idag. Tror mig minnas att jag för några månader sedan tyckte att matte C var enklare än matte B, det tar jag tillbaka. Tar tillbaka det flera gånger om, för nu är matten svår. Riktigt svår.

Aja, tillbaka till naturkunskapen. Uppdaterar sen.


Studentmössa

Lutar mot att min mössa kommer se ut såhär. Tror de flesta i klassen kommer skriva ungefär så, fast en del struntar i att skriva året och en del skriver det efter ekonomi. Jag skriver nog året där bak med initialsiffror.


Studenten närmar sig

Idag har vi bokat studentflak! Så jäkla skönt att ha det uppstyrt, nu börjar man känna att det närmar sig!! Ikväll ska vi beställa studentmössa också, så nu sitter jag och funderar på hur mössan ska se ut och vad som ska stå på den.


En bild

Hittade en bild från teknisfighten förra året.


Tisdag

En het disskusion råder ang. Saab inlägget. Jag är en person som inte finner det särskilt kul att diskutera. Jag tycker det jag tycker, och ni tycker det ni tycker. Ni kan inte övertala mig och jag kan inte övertala er. Så nog om detta nu.

Idag hade vi keramik och jag blev klar med mitt fat. Blev inte så snyggt, men det får duga. Tycker inte keramik är särskilt kul, så den kursen är inget jag rekomenderar.

Annars har det varit en bra dag, fick även reda på en rolig grej! Tänker inte nämna mer om det nu, men det kommer ni troligtvis få reda på snart ändå. Kanske inte så rolig för er, men extremt rolig för mig och lite kul för mina kompisar också. Huhuhu..


Just nu;

Sitter i skolan och jobbar på projektet. Sakta men säkert tar vi oss fram i rapporten.

Hårtips

Eftersom jag älskar hårprodukter och allt som har med hår att göra tänkte jag tipsa om lite hårprodukter ibland. Ikväll tipsar jag om denna, kerastase ciment thermique. Ett värmeskydd, som ska återuppbygga slitet hår. Det här med att återuppbygga hår som redan är slitet tror jag inte ett dugg på, men att det kan motverka slitage tror jag till viss del på.

Eftersom det är väldigt dyra droppar använder jag den personligen bara på de ställen där håret är mest slitet, som i mitt fall är luggen. Jag tycker mig i alla fall märka en skillnad.
 

Ännu en förkylning

Förlåt för dålig uppdatering. Har åkt på världens förkylning i.g.e.n. Jag som precis hade slutat med nässpray från förra förkylningen, tröttsamt. Idag har ögonen och näsan runnit konstant. Det är så jobbigt för när jag åker på riktiga förkylningar så rinner ögonen extremt, som att jag går runt och gråter hela tiden. Inte kul.

En liten söndagslåt till er

Lady Gaga - Eh Eh (Nothing else I can say)

Cola


Jotack, ganska nödvändigt en dag som denna.

Fredagskvällen!

Kvällen igår var trevlig. Började med att vi mötte upp Linnea och Anna inne på thao och satt där och pratade lite. Borde egentligen struntat i att gå till thao och varit hemma hos någon av oss istället, eftersom det var rätt onödiga inträdespengar, menmen. Vi gick sedan vidare till Klaras och där var det riktigt mycket folk och det är under dessa tillfällen det är skönt att slippa stå i kö. Men i alla fall, i entrén mötte vi även upp Anna, Emmy, Linnea och Karolina.

Olof frågade mig och Linnea om vi vill vara med i Mrs & Mr gymnasium. Förstod inte riktigt vad det innebär, så mer info skulle vi få i veckan. Tror dock inte det är något för mig. Känner mig inte bekväm med att gå på en scen och visa upp mig.

Kvällen igår blev väldigt lyckad och Elina och jag fastnade mystiskt nog på en vimmelbild.

Ready


Tips för en fin lockad frisyr

Först var det inte tänkt att det skulle bli någon utgång ikväll. Men planerna ändrades. Nu ska jag och elina ut med linnea och anna. Vi alla gick i samma klass under högstadiet så det här ska bli trevligt. Meningen är att vi först ska till Thao och sen till klaras. Men Elina vill inte till Thao innan, men ska försöka övertala.

Just nu gör vi oss iordning, Elina står och lockar håret och jag sitter här och skriver ett blogginlägg med en Malibu drink bredvid. Jag lärde just Elina vad knepet för den perfekta lockfrisyren är. Och det är, mina kära vänner, att dela upp håret i sektioner när man lockar och sedan låta överhåret vara olockat.


Såhär ser jag ut ikväll

Lagom mätt

Hello. Var och käkade buffé med pappa på Shanghai, riktigt gott och mätt blev man. Men som tur var gick jag aldrig och tog mer mat, för jag vet hur äckligt mätt man blir då.

Sen måste jag passa på att säga grattis till Anna och min kusin Sören som idag fick en liten flicka! Deras andra barn, riktigt kul!

Hårserum

Var inne på salong Huvudsaken och köpte ett hårserum av märket Paul Mitchell idag. Luktar riktigt gott! Tror jag testat det tidigare och har för mig att det var bra. Just nu använder jag mig av ett från Matrix och det tycker jag är sådär.


Vart tog lovet vägen?

Imorn är det redan fredag! Kan någon tala om för mig vart det här lovet tagit vägen? För jag har då ingen aning....

Var på stan idag, fick med mig lite smått och gott. Hämtade körkortet, och ställer mig frågan varför man alltid blir så ful på legitimationsbilder? Likaså vimmelbilder. Att man aldrig lär sig säga nej till vimmelfotografen.

Nu ikväll har jag varit så pass duktig att jag pluggat lite matte. Inte speciellt roande men det är ett måste eftersom jag halkat efter lite.

Nu är det dags för lite te.

Varmvatten

Godmorgon, eller godmiddag kanske man säger.

Igår hade vi inget varmvatten på hela dagen så jag kunde inte duscha, men idag var det i funktion igen som tur var! Hade ju i och för sig kunnat gå över till pappa och duschat eftersom han bor 50 meter härifrån, men orkade aldrig. Annars hade jag ju kunnat gjort en "Elina", och duschat kallt, hehe.

Testade en ny inpackning (Nivea) till håret idag. Den verkar riktigt bra faktist. Så det kan jag ju tipsa er om.

Nu ska jag upp på stan en sväng och kolla lite. Sen ska jag hämta ut mitt körkort som kom idag.

Godnatt

Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på sex and the city. Sen är det sova som gäller. Har varit sjukt seg idag, men det var klart värt det med tanke på hur kul det var igår.

Var på Ikea idag och fick tag på medar till sängen. Äntligen! Sängbenen som jag har nu har förstört parketten. Inte bra!

Men men, gonatt på er!


Bilder från igår



Gårdagskvällen

Vilken kväll det var igår! Riktigt skoj hade jag och sjukt mycket folk var det på Satin. Kvällen började hos Emelie där vi kanske var ca 13 pers, riktigt trevligt. Sen åkte vi till Satin där det var kö. Vi hade oturen att hamna framför två extremt bitchiga tjejer som skulle hålla på och kaxa ordentligt. Och då kan jag inte hålla mig, hahah! Men jag tyckte mest det var kul! Kändes som sådana där tjejer som skiter i skolan, kaxar mot andra, röker mm. Inte för att vara sån, men den typen av tjejer som jag ser ner på, och då är det lättare att ge tillbaka.

Men förövrigt var kvällen sjukt rolig!! Tog lite bilder som jag lägger in senare.

Utgång!

Redo för utgång! Nu ska jag åka och handla lite inför kvällen, sen bär det av till Emelie där vi ska vara en massa tjejer och förfesta! Därefter blir det Satin!

Ska ta med kameran ikväll tror jag. Men om det blir några bilder, återstår att se..

Btw, har någon mysko inställning som ger rosa rubriktext ser jag, måste ändras snarast. Dock inte ikväll.



Tisdag!

Sådär ja. Det var på tiden att designen ändrades!

Idag är det  sportlovs tisdag och det betyder utgång till Satin. Kan bli skoj! Hundra år sedan jag var på satin känns det som, så nu är det dags.

Fast nu innan ska jag städa mitt rum. Behöver ta en sväng med dammsugaren. Det här med att städa är så sjukt tråkigt. Skulle vilja ha en städerska. Skulle jag bo hos pappa skulle jag slippa städa, det hade vart gott! Men nu bor jag här så då får jag städa mitt rum. Att ha städerska låter lyxigare än vad det är, det handlar om vad man prioriterar. En städerska kostar ungefär lika mycket som en krogkväll. Blir nog städerska när jag blir äldre och bor med familj.

Sushi ikväll!

Wiho, en lyckans dag! Hämtade upp eve så åkte vi en sväng till Marieberg. Känns så overkligt att man kan sitta och köra själv utan någon förälder bredvid. Riktigt skoj!

Ikväll blir det sushi för att fira såklart!

Och en annan bra sak var att converse skorna som varit slut hela tiden finns att beställa på La Redoute! Så nu är de beställda!

KÖRKORT!!

KÖRKORT IDAG!! Underbart!


Pics!

Idag känner jag inte för att blogga, och det har sin lilla anledning.. Bjuder på ett par gamla bilder, eller gamla och gamla, från början av hösten är dom. Riktigt blond var jag där... Tur att jag gått ifrån det.


Dop idag och bröllop i Österrike i maj

Var på dop i Filipstad idag. Riktigt trevligt att träffa den stora släkten, god mat var det också. Barnet, som är mitt kusinbarn, döptes till Alva. Hon är halvt från Österrike så därför blev det ett katolskt dop, fast det skiljde inte så mycket på det och det vanliga svenska.

Två tråkiga saker och en rolig sak fick jag reda på idag..
Det tråkiga är att min kusin Maria inte kan komma på min student eftersom hon ska flytta till Mallorca och inte kommer få ledigt, det andra är att jag troligtvis inte kommer kunna gå på studentbalen.

Det roliga är att det blir bröllop i maj och det kommer vara i Österrike. Min kusin Magnus och Klara ska gifta sig. Synd bara att det är samtidigt som balen!! :(

Idag, ikväll & imorn

Förlåt för extremt dålig uppdatering idag! Nu har vi sportlov, och det är ju underbart! Efter skolan drog jag och elina till videobiljarden för att sola. Jag testade deras nya hightech solarium för första gången. Rätt bra var dom!

Sen var jag och mamma ute vid marieberg och jag övningskörde.

Ikväll ska jag hänga med lina och johanna till Thao. Blir bara lite lugnt, ska hem tidigt eftersom jag ska upp tidigt imorn. Men kan vara trevligt att bara gå ut och umgås lite.

Imorn blir det dop i Filipstad, min kusin har nämligen fått barn. Det ska bli kul!

Plugg!

Nu ska jag och min lilla rättskunskapsbok gå och umgås lite.



Facebook

Sitter i skolan och jobbar med projektet. Eller jobbar och jobbar, jag har precis skaffat Facebook. Hade det för kanske två år sen när ingen annan hade, sen togs kontot bort. Men nu är jag i alla fall medlem! Bättre sent än aldrig..




Teoriprovet

Nu är jag happy! Klarade teoriprovet idag, 62 av 65 rätt. Var skapligt nervös när jag satt där. Nu gäller det att nöta med körningen till själva uppkörningen. Men när den är tänker jag ikke berätta.

Just nu känns det som eftermiddagarna enbart går ut på plugg. Har två dagar att plugga in tre kapitel rättskunskap.

Helgen är efterlängtad just nu! Och lovet, speciellt!

Keramiken

Hemma från keramiken. Slutar 17.30 på tisdagar, detta i och med att vi inte har någon lektion på måndagmornarna. Blev klar med min kopp idag, men glömde ta en bild. Eller klar och klar, den måste ju in i ugnen och så, men är i alla fall klar med formgivningen. Så nu står den så fint på risbergska och väntar på mig. Började även på ett fat till den.

För övrigt fick man tillbaka organisation och ledarskaps provet som gjordes förra veckan. Har aldrig pluggat så lite till ett prov eftersom jag var bortrest. Men lyckades skriva ett mvg ändå. Så det var oväntat men bra.

En puderborste

Fick använda presentkortet som gått ut, tur va! . Inte för att man får något på face för 75:-, men en liten hjälp var det ju. Köpte en puderborste, den största såklart. Bäst för den att den håller måttet med tanke på priset.



Nu ska jag göra ett teoritest och sedan ska jag plugga rättskunskap!

Uppdatering från datasalen

Just nu sitter elina och jag i datasalen helt ensamma. Tyst och lugnt är det. Har kommit igång med projekt 4, som också är det sista! Just nu skriver jag om organisationer inom företag i helhet. Det är en del i teoriavsnittet.

Innan jag går hem ska jag ta en sväng över stan. Dels ska jag gå in på Nilson och kolla om de fått in ett par skor, sen ska jag till face, för jag hittade nämligen ett gammalt presentkort där på 75:- som gick ut 1:a februari. Så typiskt!! Men ska se om jag kan få handla för det ändå. Man kan ju hoppas.





Tips!



Presenter!

Glömde säga vad jag fick av släkten. Blev pengar, och så lite mer pengarr och så ett presentkort på Face sthlm för 700:- av mina kusiner. Riktigt bra! Dessutom fick jag en trisslott där jag vann 100 spänn! Har typ aldrig hänt förut. Så jag är nöööjd!


Kalas=mat

Som vanligt går kalas ut på att äta. Så skapligt mätt är man! Käkade fläskfilé och stekta kantareller med potatisgratäng och pepparsås, till efterrätt blev det glass, chokladpudding och marshmallows. Till fikat blev det semlor, kakor och daimtårta. Inget bantningskalas här inte. Själv åt jag inga kakor och glass eftersom jag inte tycker det är så gott. Men det andra proppade jag minsann i mig.

En promenad skulle sitta fint nu, men har ingen lust att gå själv så får se hur det blir. Har lite plugg också.

Kalas

Igår blev det lugnt, var med eve och så. Mystiskt att Marie Serneholt inte gick vidare. Tyckte melodifestivalens upplägg var konstigt överhuvudtaget. Men man kanske kommer in i hur det funkar sen.

Idag blir det kalas här. Släkten kommer hit och ska fira mig eftersom vi var borta på min födelsedag. Blir nog trevlans!

Ikväll!

Hohoo, här sitter jag i mjukiskläder i min ensamhet. Har hunnit med det jag skulle idag, så det känns braaao! Ska snart käka lite sen ska jag iväg till evelinaa. Blir antagligen lugnt. Fast egentligen skulle jag vilja gå till thao en sväng och kolla läget där. Verkar ju blivit jätte populärt de två sista helgerna då man varit borta. Får se om jag får med mig mrs-trött dit.


Känslan av en extra dag

"Att gå upp tidigt på morgonen är som att få en extra dag", det lilla ordspråket fick jag på en lapp en gång. Och det tycker jag stämmer riktigt bra. Gick upp vid 9 idag och har redan hunnit med att plugga ett kapitel rättskunskap och städat lite.

Mitt rum ser ut som en samlingsplats för dammråttor. Extremt dammigt, så nu väntar jag på dammsugaren, min fiende.

Imorn kommer släkten hit för att fira mig, så det är en del att fixa med idag. Måste även hinna med att övningsköra och göra ett teoritest.

Ikväll kanske jag går över till eve en stund och kollar melodifestivalen, beror på hur jag känner mig. Mår faktist lite bättre idag, trots att jag blivit hesare.

Ännu mera bilder!

Har inget annat för mig, så ni får nu ännu lite mer bilder, enjoy!

Stranden

Mamma och jag

Sista kvällen

Kokos

Om det är något jag kommer förknippa med teneriffa så är det kokos. Detta på grund av hawaiian tropic och malibu. Malibu tillsammans med cola är riktigt gott! Därför köpte jag med en malibu hem, och en likör 43. Likör 43 smakar vanilj och är sjukt god att blanda med mjölk, smakar som mjukglass.

Bleknar bort

Här sitter jag och tar det lugnt med en kopp kaffe. Sov till halv 12, skönt var det! Känner verkligen hur brännan försvinner. Hade tänkt att gå och sola i onsdags, men i och med att jag är så förkyld, vågade jag inte göra det eftersom det kan bli värre då. Så fort jag blir bättre ska jag ta en sväng till videobiljarden.

Dagen är oplanerad än så länge, får se vad som händer. Kan hända att jag stannar hemma och tar det lugnt och vilar upp mig. Sen har man ju en del plugg som vanligt!


Dessa skor ville jag ha, och det stod på hemsidan att de var beräknade
att komma in runt den 9:e. Men självklart var de redan slut!
Irriterande!!

Sthlm, någon?

Bilder!

På gång!...

E!

C!

Betygen

Idag mår man ännu lite sämre. Usch, vill inte vara sjuk! Men var iväg till skolan ändå, hade också en utbildningskontroll på körskolan och det gick inte bra. Inte så lätt att köra och vara uppmärksam när huvudet är sprängfärdigt!

Men men, imorn har vi hälsodag och det var meningen att jag och anna skulle ha yoga, men med tanke på hur jag mår så skippar jag den. Så nu har jag helg.

Föresten så hade jag utvecklingssamtal idag och då fick man reda på betygen för höst terminens avslutade kurser, och de såg ut såhär:

Internationell ekonomi: MVG
Filosofi: MVG
Må bra- fungera bättre (Iv-val): MVG
Svenska B: MVG
Religion: VG


Min B-day!

Lite bilder från min födelsedag. Morgonen började med champagnefrukost, sedan åkte vi till en marknad. På kvällen åt vi på ett jätte fin resturang med sjukt god mat. På restaurangen hade de livemusik och där sjöng de för mig och var jätte trevliga. Vi satt i mitten så verkligen all uppmärksamhet hamnade på oss. Kvällen fortsatte med drinkar och fest. Riktigt lyckad födelsedag!

Hittade lite roliga vantar

Underbart söt

Ett dopp på födelsedagen var givet

God mat

Han sjöng för mig, helt otrolig röst!

Inte så goda Mojitos!

Extremt goda daiquiris!

Jag hittade mitt fönster, hah

Luleå

Biljaard!

Onsdag!

Hej! Idag har jag inte mått så bra, har känt mig hängig och så. Somnade när jag kom hem och sov i 2,5 timme. Inte så bra med tanke på att man ska kunna somna ikväll också.

Dessutom finns det en hel del att göra nu också, så att bli sjuk känns inte så passande. Får se om jag mår bättre imorn, hoppas det.

Nu måste jag ut och övningsköra eftersom jag har körlektion imorn eftermiddag!

Hörs sen!

Armband!

Detta armband hittade jag på tax free. Blev kär i det och var bara tvungen att ha det.

Några bilder!

Det kommer bli så att ni får lite bilder då och då.. Här kommer några,


Mums!

En bild så länge.... Detta kan vara en av världens godaste drinkar! Pineapple daiquiri gjord på färsk annanas! Elina tog med apelsin. Man kunde välja på massa olika färska frukter som de sedan gjorde drinkar av! Varför kan inte sverige ha så? Det var så sjukt gott!

Måndag

Blev inga bilder igår, var så sjukt trött. Somnade vid 21.30. Riktigt skönt var det!

Bilder och en liten resumé från resan kommer kanske ikväll eller imorn, beror på om jag hinner. Har ju prov imorn och därmed blir jag tvungen att plugga stenhårt ikväll.

Idag hade en tjej från Unga aktiesparare föreläsning hos oss, det var rätt intressant faktist. Vill bli mer insatt i aktier och sånt. Jag har ju massa aktier, men det är pappa som fixar med dom. Kan ju vara bra att lära sig sånt själv någongång.

Hemma igen!

Nu är vi hemma igen och ångesten är total. Det har varit den BÄSTA veckan på länge. Så underbart!!! Värme, sol och bad. Nu är det massa plugg som väntar. Inte det bästa att åka iväg en skolvecka. Att plugga på stranden var helt omöjligt som väntat så nu måste jag läsa på ordentligt, har bara två dagar på mig att plugga till provet på tisdag.

Längtar tillbaka redan. Har tagit en hel del bilder som ni ska få se sen.

Hörs lite senare!

RSS 2.0