Some pics

Lite bilder gör ju bloggen lite roligare i alla fall, så här har ni ett par.


Ett inte så snyggt paket & min nya "lilla" klocka


...Och nej mina kära vänner jag är inte seriös här, utan
det var mest för att visa flanellskjortan jag köpte igår. :)
Idag var det för övrigt ett bra flanellskjorteväder.

Ny klocka

Nu har jag jobbat 8 dagar i rad, så nu sitter mina två kommande lediga dagar väldigt fint. Oscar åkte till sthlm idag och ska jobba där hela veckan, så det blir lite tomt, men det ska nog gå braa.

Idag jobbade jag i och för sig bara tre timmar så jag hann med lite annat också. Mötte upp Elina för en lunch på Njuta, sen tog vi en sväng på stan där jag köpte en klocka som var lik min favoritklocka som just gått sönder. Gick även in på Finrummet där jag handlade en sak, som ska bli en julklapp. Köpte det mest för att dom (vanligtivs) gör så fina paket där. Men tydligen så var det en expedit som inte hade några särskilda paketskills där idag. Lite besviken blev jag, men det blir nog braao ändå.


Jobb, kalas och bio!

Helloo. Idag jobbade jag mitt första riktiga pass på Vila. Innan har det ju bara varit att jag varit med på öppning och stängning, men idag stod jag själv i butiken i två timmar innan Amanda kom. Riktigt skoj var det!

När jag kom hem var det fullt hus här, eftersom mamma har haft födelsedagskalas idag. Fast egentligen fyller hon på tisdag, men vi brukar alltid ha kalas första advent. Trevligt var det i alla fall.

Ikväll blir det bio med älskling, Luftslottet som sprängdes. Ser verkligen fram emot den filmen! Har läst de två första böckerna, men inte den tredje, så vet inte hur det kommer att sluta. Spännande!


En trött tjej

Kan man gå och lägga sig kl.22 en fredagskväll eller är det allt för tragiskt? Jag är i alla fall trött efter dagens slit. Började med morgonmöte kl.9 på Vila. Gick sedan och fikade en sväng, för att därefter åka in till stan igen och börja passet på Espresso House. Var sjukt mycket att göra idag, lönefredag, många som fikar tydligen. Var hemma vid 21 för att stängningen inte gick så bra. Sen ska jag även upp och jobba både imorn och på söndag, så jag behöver sömn!!! Kommer antagligen bli väckt inatt när oscar kommer och kryper ner bredvid mig, men det gör inget :))

Nu blir det en dusch, sen sova.
Natti


Hmm

Svullna mandlar och svårt att svälja... Hmm, vad är på gång? Hoppas jag mår bättre imorn, för det känns inte direkt lägligt att bli sjuk nu!! Hade känningar även igår, men försökte tränga bort det. Och om det nu mot all förmodan skulle vara något, hoppas jag det är någon bakterie så jag kan få penicillin och bli frisk snabbt.

Face Sthlm

Hoome!

Var med och öppnade på Vila idag för att lära mig det tills på söndag då jag ska öppna själv. Det är så himla kul så jag längtar verkligen till söndag nu!

Innan jag åkte hem tog jag vägen förbi Face Sthlm, dom ska tydligen stänga så de har utförsäljning. Eller det var ju inte världens pangerbjudande, 20 procent, men det blir ju ändå lite. Köpte två ögonskuggor bl.a i färgen Vanity som jag använder dagligen. Den är guldig och diskret, sen den andra som jag köpte var hudfärgad. Tycker varma diskreta ögonskuggor är finast.


Den ena ser vit ut, men det är den inte.
Mer hudfärgad.


Jobbveckan

Såhär ser min jobbvecka ut:

Måndag: Espresso house & VILA
Tisdag: Espresso house
Onsdag:VILA
Torsdag:Espresso House
Fredag: Espresso House
Lördag:Espresso House
Söndag:VILA


Söndag

Sweet sunday. Eller inte.

Igår var det dop i Katrineholm hela dagen och Oscar fick träffa min släkt för första gången. Det var trevlans. Tog inga bilder men det gjorde alla andra så de kanske kommer upp i bloggen någongång framöver, ifall jag får tag på någon.

Idag har det inte blivit så mycket vettigt gjort. Vi vaknade 11, gick och käkade frukost på kafét Vardagsrummet. Oscar åkte sedan för att spela match och jag hem till mamma som bakade lussebullar. Annars har jag legat framför tvn och bakat chokladbollar, som jag förövrigt inte gjort på kanske 5år. Ne, nu ska jag fortsätta agera soffpotatis. Tänkte bara uppdatera er om helgen.

Ps. Jag ska försöka tänka mer på vad jag säger. Fast ibland är det svårt, speciellt veckan före den röda veckan. Riight.

Men jag älskar dig O i alla fall. Puss

En tröja + lite annat

Dålig uppdatering igen. Igår hade jag inte riktigt tid, för dagen bestod av både jobb, tandläkarbesök och personalmöte. Allt gick brao och vi började med julkampanjen idag. Lite tidigt kan tyckas, men men. Om ni har vägarna förbi Espresso House och vill testa på något juligt rekomenderar jag saffransbiscottin och saffransbullen. Men det kan ju ha att göra med att jag älskar saffran. Under personalmötet hade vi provsmakning av allt och jag kan ju säga att man mådde lite smått illa efter det.

Idag blev det en vända på stan med Elina innan jag började jobba. Köpte lite julklappar och en tröja till mig själv. Tog en bild för en gångs skull, men som inte blev bra alls. Men ni ser ju på ett ungefär.


Markerade paljettaxlar


Nya jobbet!

Tjohooo. Idag har jag varit på VILA och blivit lite introducerad. En hel del nytt att lära sig är det. Mycket information som snurrar runt i huvudet. Men det brukar ju gå bra när man väl kommer in i det. Så himla skoj är det! Är så glad att jag fick jobbet.


Utgång igår och mys ikväll

Igår blev det utgång. Blev förfest här med elina, kapple och kajsa och sedan vidare till frimis. Var länge sen jag var ute, så det var skoj! Ganska seg känner jag mig idag. Pappa har besök av en kompis från västkusten, så vi har haft middag här idag. Rådjurssadel, stekta kantareller och ungsstekta rotfrukter till det. Äppelpaj till efterrätt, så kan inte påstå att jag är hungrig direkt. Gott var det i alla fall!

Oscar och jag hade tänkt gå på bio idag, 2012. Men den slutar så sent och båda är sega efter gårdagen, så får bli en myskväll hemma istället.


Fredagen den 13:e, Lyckodagen!

Igår var det ju fredagen den 13:e, men det var minsann ingen otursdag för mig, det var nämligen en riktig turdag!!! Det som jag blev så glad för i onsdags var nämligen att de ringde från VILA på marieberg och ville att jag skulle komma på intervju. Och igår ringde de och sa att jag fick jobbet! Det är ett extrajobb så de var lite oroliga eftersom jag jobbar så pass mycket på Espresso House, blir inte så lätt för mig att rycka in med kort varsel om jag är schemalagd. Men vi skulle i alla fall testa, och jag ska göra så gott jag kan för att få det att gå ihop!

Och inte nog med det, så hade Oscar och Mange ordnat världens myskväll med tända ljus, vin och god mat för mig och Frida! Så himla fint! :)


Lite shopping igår

Oscar slutade vid 13 igår och jag hade massa saker att inhandla så han fick snällt följa med. Min sötis.

Det som inhandlades igår var:
3 ögonskuggor från Make Up Store
En grå stickad tröja
En vit t-shirt
Ett kedjehalsband
Torrschampoo
Hårfärg
En kam
Hårspännen

Och sen hände en oväntad sak som gjorde mig så glaaad! Tänker dock inte berätta vad. Ni kanske får veta så småningom...


Curlsss

När det gäller lockar så föredrar jag lite mer vågor och inte korkskruvlockar.


Tisdag

Är fortfarande förkyld, men tänker ignorera det nu. Idag måste jag fixa massa saker. Eller köpa rättare sagt. Sen har jag bokat tid hos tandläkaren på måndag eftersom jag misstänker att jag fått hål (jag som aldrig någonsin haft hål!). Har sett ett par svarta prickar på tänderna. Men tandsköterskan sa att det inte behövde vara hål utan det kunde vara missfärgning på tandemaljen, men vi får se på måndag.

Nu ska jag locka håret, hörs sen!

Ooops

Ooh noo. Kom just på mig själv...... Jag har visst andra prioriteringar.

Snö of sweden

Var inne på Sisters här om dagen. SNÖ gör så otroligt fina smycken, speciellt armbanden. Vill ha alla! Synd bara att det inte är äkta silver eftersom dom blir röda med tiden. Känns så ovärt, speciellt då de kostar lika mycket som silversmycken.


Time will tell.

Right


Sjukstuga

Skrev ett inlägg igår, men råkade klicka bort det och då blev jag så irriterad så då sket jag i att skriva det igen.

Jag kan i alla fall säga att jag åkt på en riktig förkylning. Fy tusan, vad det är segt. Var tvungen att gå hem från jobbet. Tur att Madde kunde hoppa in. Tur att jag är ledig imorn, då kanske jag hinner kurera mig till helgen då jag ska jobba. Kan vara svårt att få in någon eftersom vi är ganska få som jobbar och just nu är vi två som är sjuka också. Inte brao!

Men men, åker nog till Oscar sen ikväll, som inte heller är frisk. Vi får ha lite sjukstuga och ta hand om varandra.

NollNitton

Fick mig en skaplig chock när jag öppnade Nollnitton och såg att jag själv var på omslaget av Nollnitton city. I intervjun frågade dom inte "hur jag helst chillar" som det stod i tidningen, utan de frågade vad jag helst gjorde en november kväll. Därav mitt svar.


Fika pics

En sväng på stan och fika på Waynes blev det. Dom är till och med dyrare än vad vi är på Espresso House. Sen blev det käk på Saigon.


Ki boxning

Kan meddela att jag är skapligt trött i kroppen. Madde och jag var på Ki boxning nu ikväll. Jobbigt, men kul var det!

Helgen

Ingen uppdatering på hela helgen...

I fredags var Eve och jag hos Kapple som hade lite halloweenfest och det var trevligt. Fast blev en rätt tidigt kväll för mig eftersom jag skulle upp och jobba på lördagen. Mötte då upp oscar och gick hem för att sova.

Lördagen bestod av jobb på dagen och på kvällen tog Elina och jag det lugnt bara. Lika bra eftersom jag skulle öppna på söndagen.

Söndag blev det som sagt jobb under dagen och sen käkade vi söndagsmiddag här, som mamma hade lagat iordning. Fläskfilégryta och ris blev det. Sen åkte jag och oscar hem till honom, tände ljus och bara hade söndagsmys.

RSS 2.0