Gourmetmiddag

Nu när jag är ensam hemma och måste stå för matlagningen själv serveras det gourmetmiddag!! Håll i hatten nu, för det som serveras är nämligen nuudlar!

Tisdag

Ska snart iväg med pappa till farmor en sväng. Var rätt länge sen jag träffade henne så det ska bli kul. Farmor vill spela kort så pappa har köpt en trisslott som vi ska spela om. Vi får väl se vem som vinner!

Tänk när man blir gammal och inte kan ta sig ut själv, då man blir beroende av andra och man har ont i hela kroppen. Åh, men man måste ju finna nån slags livsgläde då ändå? 

Körskolan peppar

Körskolan ringde nyss och undrade vart jag har tagit vägen? Det undrar jag med. Var ju så flitig i våras, men sen rann allt ut i sanden. Det var när jag skulle ta tag i teoridelen. Förstår inte, så dåligt av mig. Jag menar pappa köpte ju en fin chrysler cab som jag hade kunnat haft i somras. Nu ska den snart ställas av över vintern. Aja, får åka i den nästa sommar, om han nu inte säljer den. För han har ju en förmåga att vilja byta bilar titt som tätt. Men det hoppas jag verkligen inte!! Då blir jag riktigt besviken! Bokade i alla fall in en körlektion 14:e oktober.

Mamma drog till barcelona inatt. Kul för henne. Jag hade gärna hängt med, lite sol och bad hade inte varit helt fel. Men ikke, nu ska jag och katten rå om varandra. Det är ju i och för sig inte helt fel det heller för hon är en riktig gos.


Jag var halvt redo

Vad som händer just precis nu

Just nu sitter jag ensam i klassrummet och försöker få ihop teoridelen till projektet. Anna och Elina har börjat på undersökningen.

Vi är minsann med i företagargymnasie broshyren

Idag är hösten ok

Vilket härligt höstväder! När det är såhär är hösten helt ok. Synd bara att majoriteten av höstdagarna är grå, trista, kalla och regniga.

Söndag var det ja, känns ok. Men varför känns söndagar alltid så sega, det är som hela staden sover. Ska snart iväg och fika med mizzeve, har ju inte träffat människan på hela helgen. Känner att jag har ett starkt sug efter en chailatte just nu! Så en sån får det bli! En stor dessutom.

Dagens vill ha: Volumaster från björn axén.


At the dancefloor



Ska man våga?

Borde jag färga håret brunt?

Fredag

Oj vilken dålig uppdatering; Igår var det skola, sen drog jag och filip och solade. Körde med olja för att det skulle bränna på lite extra. På kvällen blev det förfest hos elina, med massa trevligt folk. Blev sedan utgång till klaras. Det var väl helt ok. Förutom att jag lyckades göra bort mig när jag beställde och råka ha ut en öl över en person. Det var inte meningen, eller jo, men inte att det skulle bli så mycket. Men jag sa ju faktist dubbelt upp. Förlåt i alla fall.

Idag är det lördag, får se vad denna dag har att erbjuda.

Shopping

Så var torsdagen avklarad! Imorn är det fredag och sen helg! Den här veckan har gått sjukt snabbt tycker jag.
Var på stan idag och jag råkade få med mig en hel del hem faktist. Det som inhandlades var; en enkel svart tröja med knappar, en svart tshirt, en kjol med rosett, en höstkappa och en vinterjacka.

Ska snart iväg på konsert med måbra gruppen. Jag har må-bra fungera bättre som individuellt val och nu ska vi upptäcka om man mår bra av kultur, så den här terminen ska vi gå på konsert, teater och konstutställning.


Watch out


Här är klockan som jag köpte idag


Hoho

Det är inte lätt när det är svårt, det kan vi väl enas om allihopa?

Filosofera mera

Jag borde verkligen sitta och plugga filosofi nu!! För på fredag är det prov och imornkväll ska jag på konsert och då kommer det inte bli så mycket pluggande. Dessutom måste jag åka ut till marieberg en snabbis ikväll för att köpa klockan som jag nu kommit på att jag måste ha. Ne, nu ska jag in i filosofins värld en stund, uppdaterar sen! Tjing

Besviken!

Kom nyss hem från marieberg, kollade runt lite men hittade inget speciellt. Eller jo, en klocka, men den fanns bara med svart och blå urbakgrund och jag ville ha vit men det var ju självklart slut. Jag blir så irriterad, för det var exakt en sån som jag ville ha! Men jag funderar på att kanske köpa en med svart bakgrund i alla fall? Bara de att det känns mer feminint med vit. Men svart kanske funkar endå?


Skolfoto!

Idag kom skolfotona och varje år är det lika spännande att öppna kuvertet när det dimper ner i brevlådan. I år blev resultatet ok, kunde blivit bättre samtidigt som det kunde blivit sämre så det får duga.


Klassen

Jackletande

Idag hade jag sovmorgon och det var väl behövligt efter denna helg kan jag säga. Hade två lektioner, naturkunskap och projektarbete. Efter skolan kollade jag lite på jackor. Hittade en rätt så fin kappa, men har inte bestämt mig för om jag vill ha en kappa eller en vanlig jacka. För ett par veckor sedan hittade jag en fin jacka på Entertainment men den var tyvärr slut nu och dom visste inte ifall det skulle komma in fler. Ska nog ut till Marieberg en sväng imorn, så ska kolla lite där.


Lite förfest hos Filip

Här kommer som utlovat, lite bilder från i fredags innan vi drog till klaras.



Här sprids det kärlek

..även här

..här också





Vitsen med att ha en mobil

Ibland undrar jag vad vissa har sin mobil till? Jag menar en mobil är ju till för att man ska kunna nå och bli nådd. Jag vet två personer som inte förstått vitsen med just detta, det är evelina och min mamma. Att ringa till dom är nästan alltid lika med inget svar. Skärpning på er! Sådär ja, nu fick jag det sagt. Det var hårda ord en sådan lugn och fredlig söndag, haha!

Sen kan jag tillägga att nångång under dagen kommer lite bilder från fredagens förfest!


Oh, it's sunday

Blev utgång med eveeehlinah igår, riktigt kul! Kvällen började hos krula och där var det helgalet folk! Efter nakenposing, ölspel och "gissa vilken som ska bort" gick vi vidare till Satin där en massa partyglada folk befann sig. Idag känner jag mig skapligt seg efter två dagars festande så idag blir det en lugn dag. Borde plugga på filosofi eftersom vi har prov i veckan. Men nu ska jag försöka få tag på evelina och det är inte helt enkelt.


Lördag var det ja

Dålig uppdatering, sry. Så var det lördag och jag har nu jobbat mitt sista pass på bk! Så nu ska jag enbart jobba med visningar tills jag hittar något mer som jag kan ha parallellt med det.

Gårdagens utgång började bra, slutade mindre bra. Kommer väl lite bilder när Filip orkar lägga in bilderna på datorn och skicka. När nu det blir vet jag ikke. Ikväll ska jag träffa Evelina, och det är inte helt omöjligt att det blir en utgång ikväll också.

Satt och kollade igenom sommarens partybilder och vad roligt man haft den här sommaren egentligen. Funderar på om man kanske skulle göra ett kollage av de bästa bilderna nån dag då man inte har något annat för sig.


Partyy

Nu är det utgång som gäller! ;)

Fredag

Fredag it is! Kom hem från skolan för en liten stund sen, hade tänkt att gå en sväng

över stan för att kanske hitta nåt fint men var helt slut så gick hem istället. Såg filmen The island i skolan, den var rätt bra faktist. Den handlade om kloning och eftersom vi snackat lite om kloning under filosofin så passade den bra att titta på under lektionen.


Blir nog utgång ikväll och eftersom jag känner mig så sjukt trött just nu vore det kanske en god idé att vila en stund!







Mjukisbyxor på

Sådär ja, då var man hemma från visningen och mjukisbyxorna är på. Att sätta på mig mjukisbyxor är alltid det första jag gör när jag kommer hem! Att gå i jeans hemma skulle aldrig falla mig in. Visningen gick bra, och det var ett fräscht hus må jag säga. Nu ska jag se idol och sen ska jag plugga lite på religionen, bättre än så blir det ikke. Tjing


En ny parfym kanske?

Mamma åker ju snart till Barcelona, så jag tänkte passa på att låta henne köpa en parfym på tax free. Frågan är vilken man ska ha? Antingen ska jag satsa på en ny eller så ska jag köra på min vanliga älskling flowerbomb från Viktor & Rolf... Luktade på Escada magnetism idag, den luktade rätt gott faktist. Tycker armani code luktar gott också, men den är så tung och passar bäst till fest. Jag vill ha någon som jag kan ha dagtid också!
Men ett tips  till er killar är killvarianten på armani code, den luktar gottgottgott!


Lite energi tack

Sitter och lyssnar på lugna favoriter samtidigt som jag kollar igenom objektet vi ska visa imorn: http://www.maklarhuset.se/ViewObjekt.aspx?objektid=467887&view=Images Det  ser ju fint ut, märkligt nog ligger det i Oxhagen av alla ställen.

Nu ska jag samla energi och sedan gå igenom en liten redovisning som jag och jocke har imorn. Det är om Slovakiens ekonomi och utveckling.

Inför marknadsundersökningen

Idag har vi träffat vårt fadderföretag Nitton93 och förberett för en marknadsundersökning som vi har 10 veckor på oss att utföra. Det ingår i vårt projektarbete så det känns ju som en viktig del som måste bli bra. Nitton93 är ett företag som inreder butiker, och vi har nu fått i uppdrag att undersöka och granska deras främsta konkurrenter. Just nu känns hela projektet väldigt rörigt, men det klarnar nog när vi får bearbeta infon lite. Jag kan tillägga att Nitton93 har ett väldigt fräscht kontor.

För övrigt fick jag reda på att jag jobbar min sista gång på Bk på lördag, weei. Och imorn blir det jobb på en visning, det blir skoj.


I denna byggnad håller Nitton93 till...


..även sminkmärket Mary Key håller till där
och de har en rosa Merca som firmabil. Tjejigt

Maria Wern - Främmande fågel

Nu börjar något nytt på 4an som jag tänkte ge en chans. Det är en svensk kriminalserie på fyra delar.

Värdinnejobb

Idag blev det en stressig dag. Slutade egentligen vid 16.30 men eftersom jag hade en visning klockan 17, så var jag tvungen att gå ifrån vid kvart över fyra för att snabbt åka hem och byta om till kavaj och sedan åka iväg till Brickeberg. Kom ca 18 sällskap så det var ju helt ok. Har nu jobbat med det här sedan i början av sommaren och jag är så glad att jag fick chansen att få det här jobbet, allt tack vare Sofia på Mäklarhuset.

Nu är det dags att läsa igenom svenskatexten, ska nämligen skriva om den imorn på svenska lektionen.


Redo för jobb

Göra sig redo inför kommande kyla

Imorn är det vantarna på som gäller för i år kom hösten tidigt!

Känner att man kanske borde gå ut och leta efter en vinterjacka snart innan alla tar slut, då är man i alla fall redo när väl den riktigt kylan kommer! Men om jag känner mig själv rätt så kommer jag inte börja leta förän den riktiga kylan kommer och då är ju som sagt hälften av alla jackor slut och man får välja bland de fula överblivna. 
Frågan är vad för jacka man ska satsa på?


Smakar det så kostar det

Jag inhandlade ett par finfina stövlar från Nilson här om veckan. Stövlarna är gjorda av läder och är väldigt basic; svarta, raka och har inga utmärkande detaljer på sig. Det passar mig perfekt eftersom jag tycker det är snyggast med stilrena stövlar.


Ineffektiva klassen

Är i skolan just nu. Vi skulle egentligen ha träff med vårt fadderföretag Nitton93, men det blev förhinder, därav kommer mötet ske på onsdag istället. Så nu sitter jag, anna, elina, jocke och robin i klassrummet och kör hänga gubbe. Jocke hade kuk som ord, oväntat? njaa! Fast nu ska vi vara lite effektiva och lägga upp en projektplan.



Drömma kan man ju alltid



Tänk att vakna upp imorn, inte känna några krav, ta luftmadrassen och gå ner till stranden för att ligga och steka i solen hela dagen. Det hade vart nåt det!

Att söka bekräftelse

Jag har aldrig förstått mig på de personer som håller på (strular) med nya personer varje helg? Vad är vitsen med det? Söker man någon slags bekräftelse? Jag menar, det ger ju ingenting! Man blir ju bara äcklig.

Kräftskiva

Nu är jag hemma från sommarstugan. Hade kräftskiva igår med mamma, pappa, mormor och morfar! Kräftor är det bästa jag vet, så mitt kräftberg på tallriken var såklart störst.

Självklart är det egenfiskade kräftor, mycket godare än de köpta


Återkommer imorn

Jag är väldigt irriterad på ett visst företag just nu, för det är väl inte meningen att man ska trycka ner folk? Så nu ska jag göra slag i saken, eller mamma rättare sagt, som ska hjälpa mig att ringa till chefen där. Jag återkommer imorn för jag ska nämligen hänga med mamma ut till sommarstugan nu eftersom jag inte är riktigt frisk. Och till er (nästintill alla mina vänner), som ska ut ikväll; ha det så kul, hade gärna hängt med.

Just nu; hårfärgning

Just nu sitter Evelina i köket med färg i håret. Resultatet ska bli gyllene-guld-koppar-färg med blonda slingor. Just nu är hon en rödtott, otroligt roligt! Har tagit en bild, men jag har fått stränga order om att inte lägga ut den. När vi sköljt ur den röda färgen ska slingorna i som ska resultera i den eftersträvade gyllene-guld-koppar-färgen. Men hur det verkliga  resultatet blir återstår att se. Spännande!


Nagelvård tack!

                                                                                

manikyr


I brist på annat så gjorde jag mig en fransk manikyr. Tycker det ser fräsch och snyggt ut. Har gjort akrylnaglar en gång tidigare på salong, men det är inget jag kommer göra om för det tog mina naglar minst ett halvår att reparera sig eftersom naglarna filas upp helt på ytan. Om jag ska göra något blir det med gelé för det är skonsammare.

Mina naglar växer väldigt fort och nu har jag hållt dom långa ettag för att just kunna måla fransk manikyr. Tycker det är för svårt att måla på korta.

Men till saken nu då, ovårdade långa naglar är det värsta jag vet och har man inte ork och lust att fila och vårda dom, ja, då klipper man! Och är man kille då ska man ju absolut inte ha långa naglar. Ett skräckexempel på läskiga naglar har vår naturkunskapslärare (kille), som på ena handen har sjukt långa naglar, speciellt tumnageln. Det mystiska är, att på den andra handen är naglarna helt nedklippta och normal långa. Man blir som paralyserad när han kommer fram till en för att hjälpa. Nej usch, vårda era naglar gott folk!

(
På bilden ser mina naglar ojämna ut, men det är dom inte i verkligheten)




En mjölfylld kondom

Hörde två killar i 12 års åldern bakom mig...

1. -Om man fyller en kondom med mjöl blir det som en stressboll..
2.-Ofta?
1.-Joo..
2.-Men kondomer luktar så äckligt.

Hur snacket fortsatte vet jag inte.

Sommaren är som bortblåst


Där hade man minsann hela sommarlovet framför sig! Vad har man nu? Jo, en hel härlig hösttermin med massa läxor att se fram emot... fast det ska nog gå bra!

Bk vs. värdinnejobb

Imorn är det fredag, skönt! Vad har då denna helg att erbjuda? Eftersom jag inte känner mig 100 så ska det här bli en väldigt lugn helg. Ska inte jobba, skulle egentligen jobba på lördag, 20-04, men det funkar inte när man inte känner sig 100 procent frisk. Som ni kanske vet så har jag två stycken jobb, det ena på BK, det andra som mäklarassistent/visningsvärdinna. Det sistnämnda trivs jag alldeles extremt bra med då jag i framtiden antingen vill bli mäklare eller ekonomisk rådgivare. Och det först nämnda har jag precis sagt upp mig från, TACK OCH LOV! Jobbar sista månaden nu eftersom uppsägningstiden är en månad. Dessa jobb är ju som natt och dag jämfört med varandra. Förövrigt går jag i skolan, sam-ekonomi på Rudbeck för er som ville veta. Sista året nu, så det är bara att kämpa på så gott man kan för att sedan gå ut genom borgen med en vit studentmössa i juni!


Bättre sent än aldrig?

En sisådär två år senare än alla andra har jag nu skaffat mig en blogg! Här kommer ni kunna ta del av min vardag och lite annat smått och gott, enjoy!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0