Ett besök på Marieberg

Idag blev det Marieberg med Anna och Elina. Fick med mig ett par saker hem, inga vettiga saker direkt. Hade först tänkt ta en sväng på stan men på grund av vädret fick det bli M-berg. Åkte upp på stan en sväng själv när jag kom hem, eftersom jag håller på och letar efter en sak som verkar helt omöjligt att hitta. Eller jag letar efter ett liiite billigare alternativ, men det existerar inte, så kommer sluta med att jag får köpa det dyra. Men det är värt det. Kan inte säga vad det är dock eftersom det är en present.

Pratade med oscar för en liten stund sen och dom har det bra i värmen. Att man kan sakna någon så mycket, det visste jag knappt. Aja en liten bild bara för det.


Två dagar ledigt nu

Har nu jobbat 6 dagar i rad så ett par dagars ledighet kommer sitta fint. Skulle vilja ha lite sol på det också, men man kan väl inte få allt antar jag. På söndag fyller elina och på måndag fyller oscar. Måste ut och leta present! Till o vet jag nog vad jag ska köpa, bara jag hittar det.

Idag startade slottsfesten, så det är ganska livat i stan. Skulle vara skoj att gå ut ikväll men det orkas inte. Kanske går till någon uteservering imorn istället.

nattlig uppdatering

Ingen uppdatering på en vecka. Inte helt ok. Kommer inte riktigt ihåg om det hänt något speciellt, så uppdaterar er om helgen som ligger närmast i minnet. Har jobbat hela helgen, har stängt varenda dag. Men blev ändå en liten utgång i fredags, fast det var väldigt lugnt. Däremot var det inte lika lugnt i onsdags, skoj var det i alla fall! Igår blev det myskväll med sushikäk, gott tyckte jag, men tror inte oscar uppskattade det lika mycket.

Imorn åker älsklingen utomlands, blir tomt, har blivit van med sovsällskap nu ju. Måste även underhålla min solbränna så jag inte ser för blek ut. Om den där solen skulle vilja titta fram på förmiddagarna innan jag börjar jobba skulle jag bli nöjd....

Sovdags nu, natti!

Måndag

Dagen har spenderats med Linnea. Tog det mest lugnt. Åkte ut till Ica för att köpa hårfärg till Linnea, och där velade vi runt ett bra tag för att komma på vad vi skulle laga för mat. Lata som vi är, slutade det med att vi köpte en färdig pizza som bara skulle stoppas in i ugnen. Men det smakade bra så det var ok, till efterrätt bakade vi en kladdkaka. Så nyttiga har vi varit idag.


Slö söndag

Lite kvällsbloggning på G. Blev en slapp filmkväll med oscar och kjällström. Kollade först Knowing och den var bra, därefter kollade vi på halva Watchmen och den var sjukt dålig.

Igår, lördag, var det chill hos anna under dagen. Låg mest ute på en filt i trädgården och solade och så blev det grillning. På kvällen åkte jag ut till kapplus där vi satt några tjejer och bunkrade upp med apelsinsaft, cola, kaffe, choklad och chips. Myskväll på hög nivå. Var tjejkväll tills vi fick lite manligt besök.


Hahah, boyband-lover

Försökte fånga Kapple på bild som spelade fotboll
i slinghätta och blondering, men gick sådär..

Fredagskvällen

Lite bilder från fredagkvällen. Hamnade på uterserveringen vid slottet, väldigt trevligt ställe. Dock sänkte vi medelåldern ganska rejält där. Jag åkte sedan hem till Elina och Oskar och kollade läget, och där var det förpartaj för fullt kan jag säga. Orkade inte hänga med ut till frimis så mötte min sötis och gick hem till honom istället.


Freeedag

Sitter här och lyssnar på 21 guns med green day och funderar på vad jag ska hitta på ikväll. Blev lite tomt nu när kusinen åkte känner jag. På ett sätt är jag sugen på utgång, men på ett annat sätt känner jag för att bara sitta på en uteservering och ta det lugnt. Får se vad som händer...


Livet leker

Blev en lugn kväll igår. Åkte och hyrde film, Benjamin Button's otroliga liv, som var rätt bra och berörande. Åkte även till Ica och köpte lite vindruvor, cola och pingvinstång. Gotti.

Nu har jag precis lämnat Maria där hennes föräldrar plockade upp henne, men innan dess hann vi med en sväng på stan, inte så bra eftersom jag råkade handla en hel del, måste spara lite pengar snart tror jag.Blev även en lunch på Njuta med Kapple och Kajsa.

Mat på G

Igår kväll var vi hos Kapple en stund där det var lite party. Men jag fick såndär migränattack, så det var bara att ge upp och åka hem och sova. Stackars kusin som hade sett fram emot en krogkväll här i öret... Får ta igen det någon annan dag.


Idag blev det en lunch på east west och sen satt vi vid slottet och solade ett bra tag. Riktigt härligt. Nu håller Maria på att laga middag och jag sitter här. Ingen av oss kan laga mat men hon är faktist 22, så hon har 3 års längre erfarenhet av att laga mat. Så den uppgiften passade henne bäst (enligt mig). Det som står på menyn är stekt kyckling och pasta till det.


Torsdag

Har kusinen här. Nu ska vi upp på stan och käka något gott. Sushi kanske?

Måndag & tisdag

Jag är allt lite dålig på att uppdatera. Delar med mig lite av gårdagen och idag då.

Igår efter jobbet, där baristacoachen Mattias var, åkte jag till kapple, där vi mest tog det lugnt. Gick till coop och handlade lite. Sen kom även sara, kajsa och linnea, så det blev en riktigt myskväll ute på verandan. Därefter kom oscar och hämtade så fortsatte myset hemma hos honom, huhuh.

Idag blev det en sväng på stan, kapple köpte en byxdress och jag en kjol inför morgondagen. Tror jag ska behålla den i alla fall, får se. Vi köpte även en espressofrapino. Jag vet inte riktigt, blev lite för mycket. Jag föredrar islatte.

Imorn kommer min kusin, Yeeey!

Några bilder från igår! Skååål

Hade riktigt skoj igår (förutom mobilförlusten), var dock inte lika skoj imorse när jag vaknade. En riktig baksmälla, men det var bara att dra sig upp, åka hem och vidare till jobbet. Hann även en sväng till NetonNet för att köpa en mobil, så nu har jag tillfälligt nytt nummer.



Ingen mobil igen

Under hela mitt liv har jag aldrig blivit av med någon mobil TILLS NU, för nu har jag blivit av med två mobiler inom loppet av 3 veckor. I går försvann nämligen min mobil på frimis så nu har jag varit på NetonNet och köpt mig en sony ericsson. Om ni vill nå mig idag får ni ringa på hemtelen. Tänkte bara säga det, nu ska jag iväg och jobba.. Hörs sen

Ny parfym

Ny parfym, blev Nina Ricci, ganska otippat för jag hade egentligen tänkt mig Hugo boss nya "Orange". Kanske köper den med, får se hur jag trivs med Ricci. Annars har jag ju alltid min flowerbomb från viktor&rolf. Den är ju klart outstandning. Men kan vara bra att ha något att variera med.



Oj, det här blev dagens tredje inlägg.


Ska man skratta eller gråta?





......Tror jag väljer att skratta!


Uppdatering

Halloo. Har nyss varit och hämtat mamma och hennes kompisar som kom från Riga. Har varit ledig idag i detta fantastiska väder. Ett riktigt sovarväder skulle jag kalla det. Sov till halv 11 idag, riktigt skönt, även fast jag vaknade till vid 7 när oscar skulle till jobbet. Hade helst legat kvar i sängen och gosat hela dagen. Men ikke, blev en sväng till M-berg med anna på eftermiddagen där jag inte hittade nåt. Tråkigt, men köpte iofs en tröja från wesc igår, så får väl vara nöjd ändå. Igår blev det även en lunch med Linnea, trevligt var det! Planerade även lite inför fredagens festligheter. Antar att det blir utgång imorn.

Just nu

Hm, dålig uppdatering, that's because I don't know what to tell you. Har hamnat i en liten svacka pga lite olika anledningar.

Men en kvällspromenix med sarisen står på schemat just nu, skönt att få ventliera sina tankar.

Mys



Fredag!!

Helloo. Öppnade imorse, så var uppe tidigt. Var sjukt svårt att komma upp. Kan ju i och för sig berott på att jag inte kom i säng allt för tidigt igår, men det gick bra ändå. Kvällen igår spenderades med Kapple och Sara på bredbar, sen kom även kajsa förbi en sväng. Mycket trevligt. Så härliga kvällar, var runt 24 grader vid klockan 23. De gillas.

Kvällen känns öppen för förslag, det som är bestämt är att jag, sara och kapple ska sitta hos pappa på altanen och ta en drink. Sen får vi se vad vi hittar på. Jobbar i och för sig imorn, men börjar inte förän 11, så det ska nog gå braaa.

Njutning

Kom hem från jobbet för en stund sedan. Nu ska jag sätta mig på balkongen och njuta av en sallad från Njuta och en cola light. Mmmmm

Sommarsommarsommmar

Har haft världens huvudvärk idag, antar att det berodde på att det var åska i luften. Nu känns det lite bättre. Har just käkat sushi, andra gången den här veckan. Eller nästan, åt det i söndags. Nu ska vi snart över till pappsen och käka jordgubbar. Sen kanske jag tar en sväng ner till parken där några sitter och förfestar. Kan säga att de här senaste dagarna är det guld värt att ha en cab, sååå sjukt härligt! Synd bara att cdn i bilen krånglar. Måste få det fixat snart.

Nu väntar jordgubbar, mums!

Ett par bilder från Mingla igår:


Inte den bästa dagen idag

Igår blev det sol och bad i leken hela dagen. På kvällen blev det middag på mingla. Där kommer jag nog aldrig äta igen, för det var inte gott alls. De andra åt tapas och det var säkert lite godare än min skaldjurspasta iaf. Men usch, då finns det godare ställen kan jag säga.

Vaknade lite på fel sida idag känner jag och den här hettan gör det inte bättre. Luften är så tung att andas och kroppen blir helt klibbig. Så lite jobb på det också. Idag känns inget bra. Dålig dag med andra ord.

Negativt inlägg, men så kan det vara ibland.

RSS 2.0