Vill ha!

Jag behöver dessa NU.


Pics


Tårtan imorse

Krigar-outfit?


Jakt på vingar

Imorse hade vi personalmöte, käkade tårta och firade Cissi gjorde vi också. Efter det kom Eve, så blev det en sväng på stan och sen hem till mig. Åkte även ut till Partaj för att se om det fanns någon halloweendräkt. Eller jag är ute efter ett par svarta vingar, men det finns ju ingen stanns. Men ska ut till Marieberg ikväll eftersom det är shoppingkväll där, så ska se om jag hittar vingar då.


Lunch

Hello.
Igår blev det lunch med Anna, som har varit hemma några dagar från London, Elina och Jossan. Blev Bredbar på Stallbacken. Därefter gick jag och jobbade.

Idag ska jag träffa Sara en sväng på stan, antar att det blir lunch ute. Njuta I guess. Jag har lagt väldigt mycket pengar på att äta ute den senaste tiden. Inte bra, men gott är det.


Lite halloweenpynt

Jag gjorde iordning en halloweenpumpa idag på jobbet. Klart vi måste ha lite halloweenfeeling!


Helgen

Fredag: Blev en hellugn fredagkväll med Oscar som kom hem från Stockholm.

Lördag: Jobbade 15-20.30, hade egentligen tänkt åka till Niklas som hade partaj hos sig när jag slutat men kände mig inte alls på partyhumör trots att jag gjort mig iordning och var redo att åka. Det enda jag ville var att lägga mig i soffan och ta det lugnt. Och så blev det, låg och kollade film med mamma.

Söndag: En lugn söndag med baby, var ute och käkade och fikade, åkte sedan och kollade när hans lag hade match. Därefter åkte jag hem där mamma hade lagat riktigt god mat.

Nu börjar Wallander igen. Men blev en liten uppdatering av helgen i alla fall.


Mardrömmar

Den senaste tiden har jag vid ett flertal gånger drömt mardrömmar om vatten och vågor. Vet inte varför, för jag har inte varit med om något särskilt som har med vatten och göra.

Obehagliga bilder...


Hjalmar ikväll

Vart är det fina höstvädret? Grått och tråkigt varje dag, fast det kan i och för sig vara lite mysigt om man har någon att gosa ner sig under täcket med och tända ljus och så. Men det har ju inte jag, eller imorn har jag det, så då kan det få vara grått.

Sitter i alla fall och väntar på Evelina, vi ska laga iordning något käk och så. Annars vet jag inte, finns inte så mycket att göra.

Ikväll ska jag och pappa på Hjalmar. Det kan nog bli skoj!


Igår, onsdag

Ingen uppdatering på ett par dagar. Igår var det onsdag och den dagen bestod mest av fika. Mötte först upp Kajsa och Kapple för en fika på pensionärsfiket Hälls på olaigatan. Där satt det två olika par som inte kunde hålla fingrarna ifrån varandra. Det ena paret var värst, de satt nästan och åt bakelser ur varandras munnar. Osmakligt sådär mitt på ett fik. En puss är ok, men inget grovhångel i timmar tack. Usch

Åkte sendan till Elina en sväng för att sedan gå och käka med henne och Emma. Gick till Bredbar och det stället kan jag verkligen rekomendera. En lunch kostar 60 spänn och då ingår dricka, sallad, bröd och kaffe. Gott var det också. Efter maten gick vi till Njuta en sväng.


Massage!

Fyy, vad det var trögt att komma upp imorse. Måndag, mörkt och tråkigt, dessutom åkte gos till sthlm.

Har i alla fall jobbat en stund, sen har jag varit på massage. Det var inte sån här "skönmassage" utan det var massage som gjorde ont, men desto skönare efteråt. Det behövdes, så ska nog dit om ett par veckor igen och mjuka upp kroppen. På vägen hem köpte mamma och jag varsin sallad.

Det är väl ungefär det som hänt idag.

Nu ska jag bädda ner mig i soffan med en kopp vaniljte.

Lördag & bowling

Igår blev det bowling med oscar, mange och frida! Var riktigt skoj även fast jag och frida förlorade. Men vi vann faktist sista serien, så när vi lagom var uppvärmda var tiden ute. Hade vi börjat som vi avslutade hade vi nog vunnit. Typiskt. Men en revansch väntar. Efter bowlingen gick vi till Liquid en sväng. På bowlingen haffade tidningen NollNitton mig för att ställa lite frågor och ta bild. Antar att bilden blev jätte ful, men struntsamma.

Idag åkte jag och oscar till Marieberg en stund. Blev en frukost/lunch på The coffee och så startade jag ett abonemang på 3. Kollade även lite på skor och tog en kaffe på espresso house. Så har min söndag sett ut. Imorn väntar jobb och sen ska jag och mamma i väg på massage! Ska bli skönt.

It's friday

GODKVÄLL!
Elina och jag har myskväll med idol. Våra oscar(båda våra pojkvänner heter det) är ute och partajar nu efter matchen mot västerås. Skoj för dem!

Hur som helst var Eve och jag uppe tidigt imorse och tog en sväng till Marieberg. Åkte sedan till baby som kom hem idag! 

Så har min fredag sett ut!


Nyklippt

Nu är jag nyklipp. Välbehövligt var det, nu känns det mycket fräschare. Trevligt att träffa Emma då vi inte setts på jätte länge. Hade en hel del att prata om, hann knappt med hälften så en fika måste styras snarast.

Annars har dagen bestått av jobb. Imorn är jag ledig så jag och Eve har bestämt oss för att gå upp tidigt, för att få ut något av dagen och fixa lite saker.

Kända ansikten

Elina jobbar på hotell och som hon skrev i sin blogg, får hon ju träffa en del kända ansikten. Likaså är det när man jobbar på kafé like moi. Idag var tex idol karolina (eller karoline?) inne och fikade på EH. De hade någon intervju.

Imorn är det torsdag och jag kör öppningen, sen är jag ledig fre-sön. Hela helgen, så skööönt! Och så kommer gosi hem på fredag också! Längtar

Hårhårhår

Är extremt missnöjd med mitt hår nu. Dels för att jag färgade utväxten igår och hade tänkt mig en enbart liten uppljusning åt det askiga hållet. Men ikke, det blev alldeles för ljust och alldeles för guldigt. Usch, sen är det dessutom slitet, men det ska det blir ändring på imorn då Emma ska klippa mig. Sen hade jag inget balsam i idag, så det är väldigt elektriskt och står åt alla håll.

Den hårfärgen som jag har på headerbilden längst till vänster tycker jag är snygg. Askig, mellanblond och alldeles lagom.

I-landsproblem, jotack.

För er som är lika besatta av hår och hårprodukter som jag, kan ju besöka denna hemsida, Baresso.se.


Uteservering borta

Hello! Skulle egentligen vara ledig igår, men slutade med att jag jobbade ändå. Men hann ändå ta en sväng på stan med Elina och Eve. Blev lunch på Mera, för jag hade fått en lapp där man fick två latte och två baguetter till priset av en, så det var ju bra. En sväng på stan ska alltid resultera i något inköp och igår fick jag med mig en kavaj hem. Får se om jag ska ha den kvar.

På jobbet var det rätt lugnt, vi jobbade två för Evelina hade lite att fixa nere på kontoret. Men det bästa av allt var att vi plockade bort uteserveringen! Så skönt att slippa hålla på med den fram och tillbaka när ändå ingen sitter där.

I lördags

Bild från i lördags på Liquid. En trevlig kväll med trevligt sällskap!

Lite ledsamt, men ändå lycka

Idag har jag känt mig lite depp. Det började med att oscar åkte till Stockholm tidigt imorse. Jag gick sedan till jobbet och där hände en sak som berörde mig väldigt mycket och som jag tänkt på nästan hela dagen. Ni vet han brandmannen, som var med om en olycka och fick brännskador på hela kroppen, Lasse Gustavsson, var och fikade. Med sig hade han sin flickvän(jag antar att det var det) och dom såg så kära ut. Åhh, så underbart att se att äkta kärlek övervinner allt. Han verkade så himla trevlig också! Jag hoppas han lever ett lyckligt liv och det tror jag han gör också, trots sina svåra brännskador.

I alla fall, så blev det inte bättre ikväll då jag fick reda på en sak. Usch, fast hoppas allt blir bra nu. Åååh, vill bara ha min gos här hos mig nu nu nu.

Naked

Jag går ut naken ikväll,

eller inte.

Ska försöka hitta något att ha på mig, antar att Linda ringer strax eftersom hon skulle sluta jobbet 19, så måste skynda mig!
Ha en bra lördagkväll!

En bra lördag!

Jag har haft ett mysigt dygn! Igår kom ju oscar hem från stockholm så det blev en lugn myskväll med tacos och idol. Idag blev det en sväng på stan, jag hittade inget, men oscar hittade desto mer. Blev ett par Acne jeans och tre tröjor från MQ för hans del. Därefter mötte vi upp Mange och Frida för att käka på Njuta. Gott var det! Sen gick vi och kollade när oscars lag spelade match. Skönt att gå upp tidigt och inte sova bort hela dagen tycker jag.

Ikväll ska jag nog träffa kapple & co. Blir treeevligt!

Tips!

Köpte ju en foundation pensel för några veckor sedan, så nu tänkte jag bara säga att det var mitt absolut bästa köp på länge. Att det tog mig så lång tid att upptäcka denna pensel förstår jag inte. Hur som helst, rekomenderar jag penseln varmt! Slippa bli kladdig om händerna, slippa den vidriga bakteriesvampen, sen har jag hört att man sparar in var tredje foundationflaska också eftersom penseln inte suger åt sig så mycket.


ÅHÅ

Kan inte släppa D&G parfymen. Testade den och doften sitter kvar, så nu sitter jag och sniffar på mig själv hela tiden. Så underbart gooood! Dum som jag var, använde jag min "20-procent-på-valfri-vara" och min 25-kronors check på en billig concealer. IT SUCKS! Parfymen kostar ju 700 och då hade jag sparat närmare 200 spänn. Jajaj, jag får väl skita i parfymen och önska mig den i julklapp eller nåt? Jag behöver ju ABSOLUT INTE en parfym nu, måste bara banka in det i huvudet. Fick liksom min boss parfym för en vecka sen.


En heldag på stan

Blev en heldag på stan idag. Började med att jag, elina och eve tog en lunch på Njuta. Sedan gick vi runt och kollade i butiker och inhandlade lite smått och gott. Sedan kom anna och vi fortsatte på stan. Därefter, när elina gått hem, tog jag, eve och anna en fika på Java. Älskar sånna här dagar. Dock resulterar det i att man spenderar en hel del pengar, vilket inte är så bra. Tur att man ska jobba imorn då!

Fick med mig en svart stickad tröja, hårprodukter från kerastase och lanza, söta raggsockor, concealer och en sjal.

Dessutom var jag nära att köpa en parfym, men hejdade mig själv eftersom jag nyss fått en. Men åh, vad den luktade gott. Var en av de nya från D&G. Kanske blir min nästa parfym.


Usch

Var på spinning i förmiddags och idag var det extra jobbigt för att jag inte kunde andas ordentligt. Det hela hade med personen som satt bredvid mig att göra. Jag har aldrig kännt en sådan äcklig lukt från någon. Nu pratar jag inte svettlukt utan detta var något annat. Huuuh, ofräscht.

Lalala love

Nu testar jag och älskling på att ha ett distansförhållande. Han jobbar i Stockholm mån-fre i två eller tre veckor framöver. Inte så kul, men han kommer hem på helgerna som tur är. Idag firar vi 4 månader tillsammans. Och då räknar vi bort ett år då vi höll på fram och tillbaka men aldrig riktigt blev tillsammans. I alla fall så älskar jag dig, och är glad att det verkligen blev du och jag på riktigt tillslut efter allt som varit. Det var liksom det som behövdes.

Fredag!

Var precis och skjutsade oscar och hans kompisar till G-relaxen. Skönt för dom. Ikväll ska jag ut och äta med jobbet. Tror det blir Grekiska kolgrillen, eller vad det nu heter?

Förövrigt sitter Elina och jag i samma sits. What to do?


RSS 2.0