Kommer sakna julen!

Lyssnar på julmusik och får liten klump i magen över att jag inte ska vara hemma över jul. Jag har ALLTID firat jul på samma sätt i 20 år!! Alltid hos mina kusiner i Gällersta. Fast det är inte bara julafton jag kommer sakna. Det är ALLT runt omkring: Glögg, första skinkmackan dagen innan julafton, klä granen, massa mysiga ljus, julstjärnor i fönstren, advent, julmusik, julgodis, lussebullar, baka pepparkakor, bingolotto dagen innan julafton (tradition,hah), slå in julklappar framför granen, julmaten, ostkaka med grädde och sylt, vakna julaftons morgonen med paket i julstrumpan, julklapparna på kvällen..... ALLT

JAG ÄLSKAR JULEN!!

Men förhoppningsvis ska man väl få fira några jular till i sitt liv, så att vara borta en julafton skadar väl inte... Även om det känns lite tungt.



Torsdag!

Idag är första dagen som jag känner mig relativt bra, om man bortser från mitt lock i hela huvudet och huvudvärken. Men ingen feberkänsla och halsen känns mycket bättre den också. Ska jobba imorn i alla fall.

Var tvugen att åka ut till Marieberg och fixa present till mamma. Ska fira henne på söndag, och innan det är det fullt upp. Gick även in på jobbet och sa hej, hade kommit massa nya kläder. Fast jag egentligen inte får handla nåt nu innan resan kunde jag inte låta bli. Blev en vit chiffongtop med spets.

Imorn blir det jobb, sen direkt efter ska vi åka och fira oscars pappa. På lördag ska jag och pappa på dop i västerås. Och söndag blir det att fira mamma.

En bild

Tar ju sällan bilder numera, det ska det i och för sig bli ändring på i asien, men la precis in lite bilder som fanns på kameran som är från den senaste tiden.
Mys i stockholm

Fortfarande sjukstuga

Trodde min sjuka skulle vända idag, men ne, jag har gått och blivit sämre. Hade 39 graders feber idag. Kan säga att jag inte lämnat soffan och täcket på hela dagen. Helt död blir jag bara av att resa mig upp. Så tråkigt! Fruktansvärt ont i halsen har jag också..

Sjuk

Lever på alvedon och ipren för tillfället. Det började i fredags att jag kände mig konstig när jag kom till jobbet, hade lock för öronen och var helt slut i hela kroppen. På eftermiddagen kände jag mig ännu sämre. På kvällen hade jag feber, men var tvungen att jobba i lördags. Är ju näst in till omöjligt att få in någon på lördagen när man ringer fredagkväll. Det var tungt kan jag säga. Lördagkväll låg jag hemma med feber och frös och svettades om vartannat. Oscar stannade hemma för att göra mig sällskap och ta hand om sin sjuka flickvän. Hihi gulligt :)
I och för sig är det han som smittat mig. Han låg sjuk förra helgen.
Hur som, det passar inte att vara sjuk nu. Eller hoppas jag är frisk till tisdag i alla fall då jag ska jobba. Måste ju jobba på nu innan resan.

Lyxvecka

Heej! Har varit lite av en lyxvecka. Började med massage på Spahuset i måndags förmiddag och sedan blev det jobb. Jobb även i tisdags. Onsdag började jag 14 så hann med lunch med Elina, johanna och anna innan.
Idag har jag varit ledig, så började dagen med shopping för att sedan bege mig till Spahuset för en ansiktsbehandling på 1,5 timme. Därefter en sväng till Elina och ännu lite mer shopping på stan.
Btw, Imorn är det bara två veckor kvar tills vi åker till asien i tre månader!! :) Mycket att fixa med innan dess. Men nu är våra visum klara iallafall. Känns bra!

RSS 2.0