Resan

Heej! Kom hem från Österrike igår, och det var en lång resa. Skulle ju egentligen ta ca 2-3 timmar om vi hade åkt med direktflyg. Men ikke, nu tog hela resan hem närmare 12 timmar eftersom vi skulle byta flyg två gånger och vänta på buss från arlanda till bålstad för att ta tåget till örebro därifrån. Var på resecentrum runt 21 igår kväll där Oscar kom och hämtade mig och pappa. Sen blev det bara myskväll, var så sjukt trött.

Men iaf, det har varit hur bra som helst där nere och vädret har varit bra och riktigt varmt har det varit. Kom till Innsbruck på torsdagkvällen då vi inte gjorde så mycket mer än att gå ut och äta, kan vara en av de godaste pastarätterna jag åt då. På fredagen gick vi runt i staden och kollade, solade även lite då vädret var riktigt fint.

På lördagen blev det bröllop och det var jätte vackert, tror det var runt 200 pers i kyrkan och lite mer än 100 på efterfesten. Det blev en riktig fest på kvällen som började med mingel och tre-rätters middag.

På söndagen var det guidad tur genom Innsbruck där vi även gick på ett museeum, därefter åkte vi upp i bergen till en restaurang.

På måndagen blev det hemresa.

En härlig resa har det varit!! Lägger in lite bilder sen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0