Uppdatering. Helgen & idag

Hoho i kylan! Vintern är då här kan man säga! Men jag tycker det är rätt mysigt. Mycket bättre med snö och lite kallt istället för regn och slask.

Idag var jag iväg och jobbade en stund på EH, därefter gick jag hem och väckte oscar som låg och halvsov, den lyxliraren har ju ledigt nu i två veckor. Idag jobbade jag ju bara ett kort pass så slutade vid 11. Då gick vi en sväng på stan för att köpa en kalender till mig, eftersom min går ut nu. Jag måste ha en kalender, annars känns allt så ostrukturerat. Sen fick jag även med mig en tröja hem. sen tog vi en lunch på Hälls på stallbacken. Inget ställe jag rekomenderar, riktigt äcklig mat. Jag tog pasta och fick lämna nästan allt. Osmakligt var det! Sista gången jag käkade mat där, men en fika kan man ju ta där för det är ju ett mysigt ställe trots allt.

Kan även uppdatera er om helgen. Lördagen blev det utgång till Strömpis, riktigt rolig kväll! Började med glöggfest hos Elinas oskar där det var en massa trevligt folk. Var länge sedan jag hade en sådan bra partykväll. Dock fick jag sota för det på söndagen, då jag inte var på topp när jag vaknade. Men det var bara att ignorera det och åka ut till M-berg för att jobba på Vila. Det var skoj det med!

Japp, det blev en liten uppdatering. Nu ska jag beställa sushi från East West Sushi. Där vet man att man får bra mat tillskillnad från min tidigare matupplevelse idag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0